Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

reni 15:39, 15 sie 2013

Ależ cudny widok
Celina 18:24, 15 sie 2013

Bożenko to foto to chyba fotoszop
No żeby tak zgrać kolorkiem motyla i kwiat!!

Cudnie

Ja też na działeczke rzadko teraz chodzę .Roboty domowe pochłaniają mi dużo czasu.
Chyba dopiero wrzesień będzie bardziej działkowy.
pozdrawiam

Mala_Mi 18:52, 15 sie 2013

Bożenka fotki cudne....... a rudbekie i trawy to już poezja..... o motylka nawet nie wspominam.. nic tylko do kalendarza fotki wstawić
boguslawa_ma... 20:31, 15 sie 2013

Witaj Bożenko ,pięknie w twoim ogrodzie
Mówisz że twoje cynie to liliput moje to maleństwa, a wysokie to takie jak twoje liputy
an_tre 20:46, 15 sie 2013

Celina napisał(a)

Bożenko to foto to chyba fotoszop
No żeby tak zgrać kolorkiem motyla i kwiat!!

Celinko nie uwierzysz ale zaobserwowałam, że motyle swoją barwą dostosowują się do kwiatka, na białych kwiatach zawyczaj siadają białe motyle, na żółtych żółte, a na kolorowych te wielobarwne
Bożenko ten motylek i cynia stanowią śliczną parę
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
EPODLAS 21:13, 15 sie 2013

Dziewczyny, dzięki za miłe słowa. Bogusiu, cynie liliput, wcale nie są takie małe, ale jednak mniejsze od wytwornych. Stałam przy cyniach i czekałam z aparatem na motylki i po prostu się udało.Ten motylek usiadł na taką podobną w kolorze do siebie cynię. Jakoś z motylkami mi się udaje, próbowałam zfotografować ważkę i nic z tego.
Anita1978 08:00, 16 sie 2013

Piękny te fotki, i motylkowe i trawkowe i kwiatkowe .

Milka 11:35, 16 sie 2013

rewelacyjnie wygląda ogród!!
a ujęcia motylków nadają się na konkurs
hosta NN, dawno kupiona, gdzieś w przelocie
i pytanie, czy jeśli nasionka spadają w grunt, to ta aksamitka za rok się z nich uda?
jotka 12:51, 16 sie 2013

Masz oko na te motylki Aż miło popatrzeć Szkoda, że działeczkę tez masz tylko z doskoku, bo fajnie byłoby na te śliczności popatrzeć przez okno Ale i tak podziwiam porządek i piękne nasadzenia
EPODLAS 22:30, 19 sie 2013

Dziewczyny , dzięki za miłe słowa. Jutro ma padać, a ja się z tego cieszę, bo było już dosyć sucho. Najładniej teraz wyglądają rudbekie i trawy. Niedługo będą kwitnąć marcinki i rozchodniki. Trawy już wypuszczają kłosy. Ostatnio jak byłam na działce, nie zrobiłam żadnego zdjęcia, bo..... zamiast wziąść baterię naładowaną wzięłam rozładowaną, ale tyle mam ostatnio na głowie że sama się usprawiedliwiam.
Niedawno zrobiłam fotkę słoneczników w glinianym naczyniu.

Znalazłam zdjęcie jeszcze ze starego aparatu motyla. Trochę już mi się tych motyli nazbierało.

A to mój najmłodszy wnuk Filip ze swoją koleżanką. Zdjęcie można by zatytuować;
Razem raźniej.