Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 13:24, 13 sie 2013

Widziałaś moje niedźwiedzie futro? przywiozę Ci
popcorn 20:11, 13 sie 2013

Przeczytałam artykuł Danusi w nowej magnolii, o czarnych kwiatkach Jakie fotki! Polecam

Wyrwałam 5 wiaderek chwastów i roślin skalniakowych przy tarasie. Jutro ciąg dalszy. Jak skończę, poprzesadzam rośliny warte ocalenia do doniczek i sadzę żurawki W weekend odstawiamy Młodą do moich Rodziców na resztę wakacji, więc jeżdżenia do przedszkola nie będzie na 2 tygodnie Skończę przy tarasie, mam nadzieję

Zaliczyłam dzisiaj rehabilitanta, 5 tygodni różnych cudów na kręgosłup i kolano Od przyszłego wtorku startujemy

miłęgo popołudnia!
popcorn 18:26, 14 sie 2013

Jupi! Wolny dzień! W piątek niestety pracuję, bo wszyscy na urlopie i ktoś pracować musi a M nie może sobie wziąć urlopu, więc dopiero na weekend jedziemy odwieźć Młodą do moich Rodziców

miłego!!
popcorn 20:22, 14 sie 2013

Dzisiaj luzy mam, wykończyłam się w pracy - co chwilę ktoś na urlopie, a dzisiaj wszyscy wszystko chcieli na już, bo długi weekend... kto ma długi ten ma ale nie narzekam, zrobię rzeczy które odkładam i odkładam, a same sie nie zrobią Tyle że tłumaczenia z niemieckiego nie znoszę... ale szef pomoże, w piątek

Wyrzuciłam kolejne kilka wiaderek chabozi i chwastów przy tarasie. Jutro został jeszcze kawałek z boku. Potem siup do doniczek rośliny warte ocalenia i będę myśleć co tam posadzić ale wypas! Pojadę do Rodziców na weekend, może się uda zerwać rano i skoczyć na giełdę w Tychach Rok temu kupiłam tam sporo turzyc frosted curls, cudnie rosną. Tyle że do cienia nie bardzo... nie wiem, chyba same żurawki będą przy tarasie? host nowych nie kupuję, wystarczy
popcorn 20:48, 14 sie 2013

Ha! Róże będą w cieniu, przy tarasie więcej Grahama Thomasa mi się zmieści

http://aniads-rosegarden.blogspot.com/2010/01/roze-na-stanowiska-pocieniste.html
malgocha1960 11:18, 15 sie 2013

Witaj Karola,widziałam relacje ze spotkania,którego szczerze zazdroszczę wam.Kujawiacy senni sa w tym roku i tak w ogóle tez.Miłego dnia.
popcorn 14:33, 15 sie 2013

Hej Małgoś! Widzisz, nie pomyślałam o Tobie, a przecież nie miałabyś daleko przepraszam!

Na urlopie jesteś? Dzień miły, sprzątamy Pakujemy Młodej ubrania i zabawki na 2 tygodnie u Babci. Obrałyśmy z Młodą jeżynę, zrobiłam kilka słoiczków dżemu. Reszta do ciasta - jutro upiekę

Zjedliśmy obiad, zabiorę się za odchwaszczanie rabaty obok tarasu. I zamówię róże - tutaj gość ma niedrogie i kilka odmian tych które chcę choć pisownia tragiczna

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3901871

bogdan_w1; wydaje mi się że to od niego rok temu kupowałam róże z gołym korzeniem.

miłego!
Margolka 17:46, 15 sie 2013

Karola, widzę, ze u ciebie niedługo laba bez dziecka, a u mnie własnie się skończyła - mam już swoją rodzinę w komplecie i z jednej strony się cieszę, bo kocham ich bardzo, ale z drugiej... przez 2 tyg. nie musiałam sprzatać, bo jakoś czysto było zmywarkę wstawiałam tylko raz przez ten długi czas, a teraz... już trzeci raz chodzi od wczoraj
Jeśli będziesz kupowała te cudne trawki, to ja też bym chciała ze dwie, jeśli to nie byłby dla ciebie zbyt duzy kłopot

Ty pieczesz ciasto, a ja chleb, bo zapomniałam, ze dzisiaj święto
popcorn 18:15, 15 sie 2013

Hej Małgoś!

ja nie zapomniałam, piekę babeczki, robię dżemiki dlatego że święto bo na co dzień nie mam czasu ani chęci

Tak, do końca sierpnia Młoda u moich Rodziców. Odwiozą ją za 2 tygodnie, jak będą jechali na urlop na Mazury Młoda się cieszy, bo lubi z nimi być, Mama zaplanowała jak zwykle kupę atrakcji, poza tym nie będzie musiała chodzić do wakacyjnego - obcego przedszkola... wczoraj zapłaciłam za te niecałe 2 tygodnie, jutro pół dnia popracujemy i zmykamy

Jasne, jak znajdę trawki, to Ci kupię. Te Frosted Curls chcesz?

Margolka 19:28, 15 sie 2013

Ale cudne te twoje jeżyny! A dżemiki, mmmmm...

Tak, tę trawkę curly bym chciała, piekna jest. Powiedz mi, czy bardzo się rozrasta? Bo nie wiem, czy jedna chce, czy dwie.