Anitko, specjalnie zmierzę, ale na pewno ponad 2metry
super, że juz słoneczko u was
koniecznie zmierz i sfoć swoją i może nazwę podaj
ta inna, inaczej układają się liście, ale też świetna; w tym roku jeszcze bujniejsza, mimo przerabiania tej rabaty, myślałam, że padnie, bo przecież tam się działo!
Irenko, to ja rzucam Ci rękawicę i idę z Tobą w konkury z moimi potworami hostowymi Może w weekend uda mi się zrobić fotki. A jaką wysokość i średnicę ma ta Twoja piękność?
Ha, ha, ha.. wiedziałąm że sie skusisz i moja argumentacja Ci przypadnie do gustu
Moje ostróżki ,a raczej ostruże.. bo wielkie są.. pochodzą z różnych źródeł..
z allegro od Grzegorza Gruchały, nie wiem czy jeszcze sprzedaje.. bo to było 2 lata temu, dużo kupiłam i do tej pory kwitną..
kupowałam w Gospodarstwo ogrodnicze Paweł Gardulski , prowadzi sprzedaż internetową
i na allegro (ale też internetowy sklep) u pani o nicku asiagaw (tylko nie kupuj tu żurawek, bo dostałam z opuchlakiem) ma ładne rośliny, ale zniechęciłam się dodatkiem w żurawkach..
i kupuję gdzie dorwę w dobrej cenie..... wiec źródło moich jest bardzo różnorodne jak i ostróżki
Tak, słoneczko robi czary mary! Twoje róże już kwitnące, moje w pączkach. Tylko te miniaturki trochę szybciej startują z kwiatami, bo są zasłonięte od tyłu. Cieszę się, że Twoja nowa różyczka ma się dobrze!
Haniu, nie będę narzekać, pogrupuję i będę się cieszyć, bo nie jest to wymagająca roślinka
a piwonii może kiedyś też tyle u mnie będzie, na razie mam 3 wielkie kwitnące krzaczki, 3 drzewiaste i 2 które uparły się nie kwitnąć; doszły 3 nowe
i kolejna piwonia