Ania jak będziesz jechać do Aliniak to w Oświęcimiu Zaborze jest Plantpol i tam powinnaś się zaopatrzyć w żurawki - ja tam nie byłam to nie wiem czy warto - może ktoś wie- ale jakbym potrzebowała dobre i dużo to bym tam zjechała
Też mam różę Angela, ja tak średnio się nią zachwycam, dziś bym jej nie kupiła, kwitnie owszem cały czas, ale myślałam, że jest inna krzak ma około 1, 2m
Grażynko pozdrawiam
Dziś korzystając z wolnego od ogrodu dnia wybrałam się na dłuższy spacerek z moim wiernym chłopakiem. Też mu się należy odrobina wolności.
To widzieliśmy!
Irenko .. Kłosówkę dostałam od Aśki w prezencie na zlocie w Pisarzowicach..ale się cieszyłam ... Ale ona teraz wygląda tak ... I mam dylemata co znią począć
Irenko w planach mam wiśnie jak u Danusi za płotem, zaem więcej drzew po stronie ogrodu nie chcę bo wszystko się wymiesza . Ambrowca będę sadziła za domem, mniej więcej tutaj
Danusia ja sie też stęsknilam za wami,ogród mam bardzo zaniedbany,ale nie robię z tego problemu
Cieszę się że podobają Ci się moje lilie-bo przecież TY jesteś najbardziej w nich obeznana.A hosty te nowe co kupiłam pod altankę też jakaś choroba grzybowa bierze-ale wypuszczają się nowe liście i może będzie dobrze
A mój wyjazd na wakacje to za dużo powiedziane-będzie to najwyżej 3 dniowy weekend nad Soliną lub nad
jeziorem Białym-marzy mi się też Kraków-na Wawelu byłam jeszcze w podstawówce ale czy to wypali to nie mam pojęcia,teraz muszę córce wnieść papiery na studia.
Danusia TY przedewszystkim odpoczywaj jak umiesz,dedykuję CI lilie które zauważyłam dzisiaj że zakwitły