A pomidory to nie dość że pięknie wyglądaja to jak smakują!!!!!! nie że byłyśmy na złodziejce z Izą, tylko Kasia nas wyczęstowała tymi smakołykami!!!!!
Kolejna róża, bardzo ciężko wstawała po zimie to Cinderella ma na razie jednego kwiatuszka ale jest bardzo wdzięczny i delikatny ... nie zachwyciłam się nią jeszcze....czekam na dalsze kwiaty
Pastella dopiero odkryła jeden kwiat a z kolejnymi sie czai...baaaardzo mi się ta róża podoba...to był najmniej przemyślany zakup, ale za to bardzo trafiony kolorek taki jak nazwa pastelowy różowy beż
Piękność chyba z awatarka.... i słusznie, bo i z urody i z nazwy adekwatna do właścicielki... jeszcze sie śmieje , że inaczej Ciebie sobie wyobrażałam... i Boćka, a tu dwie młode rude piękności
Dzieki z podpowiedź co mam robić dalej z różami..... ale znając życie z braku czasu pozostaną jak sa i niech same sobie radzą
Ja się musze naumiec robic zdjęcia bo nie umiem....tak właśnie stwierdziłam.....ale cóż wstawiam co mam
najpierw moje różyczki.... widomo w kwitnieniu nie ma szału bo są młode, ale prawie każda pokazała jaka jest piekna.... ociągaja się Queen of sweden i Aspirina, First Lady i Artemis tez tylko pączkami wabia ale już coś tam widać
Zaczynam od naładniej kwitnącej Pashminy