Zaległości na maksa.. ale przyjdę wieczorkeim
Czytam u Mażedn, że coś cie pogryzło..... na szczęce tego czegoś M nie chciał zabić łopatą Dopiero by było.........
Ostatnie 2 strony pismo obrazkowe widziałam.. kolorowo
Irenka z Waligórą pracują pewnie od rana bo cichutko tu. Berberysik pięknie odbił. One bardzo lubią jak od czasu do czasu zrobi się generalne cięcie.
Też czekam co Oni tam kombinują.
Za to i inne zdjęcia z firletkami dziękuję Irenko Tobie i Weronice, która mnie tu ściągnęła. Wiem już gdzie umieścić firletki w moim ogrodzie tylko szkoda, że nigdzie w mojej okolicy nie mogę znaleźć teraz firletki, byłam nawet pzejazdem w Zielonym Centrum pod Wrocławiem i niestety też nie mieli. Czy firletki można wysiać skutecznie z nasion?
Oglądałam ofertę na alle.. i dostałam oczopląsu myślałam że będzie jeden rodzaj firletki a tam smółka, omszona, kwiecista i wieńcowa???
generalnie sadzonki firletki w sprzedaży są rzadko, chyba są uważane za zbyt pospolite
jesli się przypomnisz i podasz adres na pw, wyślę ci kilka, jak zakwitną, to potem same sie wysiewają
miło, że wpadłas..pozdrawiam