Jej, Aniu! to ci dopiero niebanalne!
bardzo się cieszę, że cię poznałam w realu, tak właśnie sobie cię wyobrażałam, młodziutkie, wdzięczne dziewczę, a to przecież mam dorodnych synków
mam nadzieję, ze to nie ostatnie nasze spotkanie,może kiedyś do twojego ogrodu zawitam, bo niezmiernie podziwiam, co tam tworzysz
a tu uśmiechnięta i zajęta rozmową z Wieloszką
widać osobistego ogrodnika Marcina i kawałek Kubusia
ławka miała wzięcie
i mama z córcią obie przeurocze
Iza- Konstancja30, Wiesia, Staszek i oczywiście nasza Danusia, bez niej nie mielibyśmy takiego forum, które skupia wspaniałych ludzi, a nas uczy jak stworzyć ogród marzeń
Bożenka i Kasia, mówiłam, że ławka miała wzięcie uściskom nie było końca
Joasiu i mnie niezmiernie było cię poznać kolejna czarnulka, jak miło
przed nami wiele spotkań, tak myślę i pogaduch, bo z takimi dziewczynami jak ty, nudno nigdy nie jest i tematów mnóstwo
fajnie nam tu było
Megi, cieszę się, że mogłam cię poznać, pogadać i postać w zacisznym miejscu twój kolorek włosów też mi się bardzo spodobał, jak u Bociusia
i oczywiście fajnie usłyszeć, ze jesteśmy takie jak sobie wyobrażałaś
pozdrawiam
a na tej fotce obok mnie są; Bociuś - Kasia, Bożenka/ Bogdzia, Ania monteverde i Magi
Debro/Krysiu? - przede wszystkim dzięki za identyfikator. Zostanie taką miłą pamiątką z naszego pierwszego spotkania Tak, jak spodziewałam się, jesteś 'kobieta żywioł'. Miło się gawędziło, szkoda że tak krótko...
Ewelinko, cudowna z ciebie dziewczyna, właśnie tak sobie ciebie wyobrażałam i stokrotne dzięki za hostę póki co u Wieloszki, ale wpadnie po roślinki do mnie, to podrzuci
popatrzcie, jak śliczna łapka na tej pięknej hoście