Dziewczyny bardzo dziękuję za odwiedziny i prezenty.
Pogoda wczorajsza niezbyt zachęcała do posiedzenia w ogrodzie.
Jedyna fotka ze spotkania z Waszymi uśmiechniętymi buźkami
Madziu
widzę, że linie proste się szykują
fajnie, fajnie - troszkę mi to przypomina ogródek Gabi (minaturowy) ale proste linie jak najbardziej pasują !!!
tylko zrobiłabym niższą ścianę wodną , ciut...
wklejam pomysł
buziak i uśmiechnij się !
Robercie, na 200 stron pięknych należą się Tobie szczególne gratulacje!
Ode mnie podziękowanie za trudy w robieniu fotek na wyjeździe, za pamięć o nas i w ogóle za całokształt!
Ściskam!
Anito, Aniu asc, Ewo, Tosko. Miło, że odwiedzacie Hanusię, pada ,co ja mówię, leje się z nieba okropnie.
Na dodatek zimnica. Oj nie moja to pogoda ulubiona!
A tu dostarczyciel ciepełka pod oknem już dawno wyłączył grzanie!
Trzeba rozgrzewać się półśrodkami! Na dzień dobry: kawa! A potem się zobaczy.
Ciągle pada i jest zimno , nawet przez okno nie chce się patrzeć na ogród przez ten deszcz , aby tylko nic nie wymiękło bo znowu jest za mokro .. Azalie pięknie kwitną ale przy takiej pogodzie trudno na nich popatrzeć ..
moje dwie japońskie w tym roku mają dużo kwiatów
azalie w tym roku ładnie kwitną tylko żółta zastrajkowała ..
Tak wygląda cała rabatka z azaliami ,orlikami i liliami ,które zaczną kwitnąć gdy azalie przestaną ..
Różowy Rh przesadzony na wiosnę ,zniszczony przez śnieg z padający z dachu tez ładnie zakwitł .. Szkoda że pogoda nie daje nacieszyć się tak pięknie kwitnącymi azaliami ,szybko przekwitną i znowu będzie trzeba czekać na nich cały rok ..
a co do lili to bywa różnie, w zeszłym roku byliśmy w łebie w lipcu nad morzem i tam był taki mały festyn/kiermasz. Oczywiście znalazłam stoisko gdzie Pani sprzedawała cebule lili no i wiadomo nie powstrzymałam się przed kupnem heh kupiliśmy 4 cebule, zdrowe duże ale miały już wybity mały pędzik, zanim wróciliśmy do domu to leżaly one w kartonie jeszcze z 4 dni zanim posadzilśmy je w ogrodzie . Z 4 lili wyrosły mi wtedy 3 a ta 4 gdzies mi zginęla w ziemii, z czego 2 pięknie zakwitły. A w tym roku wybiły wszystkie 4 i mają pączki kwiatowe
a to te 2 które kwitły:
Piękne zestawienie No i zdjęie rewelka Pozdrawiam, zimnica straszna i w domu grzejemy. W ogrodzie bajecznie wszystko kwitnie i rosnie a najwiecej trawsko Ale bedzie roboty. Pozdrawiam, pogody zycze i miłej soboty