miałam dalej wklejic fotki wieczorem, ale nie udało się... zajęta byłam w pracy potem w kuchni bo dzisiaj mamy dżampreze
szybciutko różowa rabata z przedwczoraj
witam serdecznie nie ukrywam chcę zagadać i nie wiem jak to sie robi i pewnie cos na knocę ale trudno ...przepraszam ,oglądałam pani zdjęcia są przesliczne i takie kwitnące jestem pełna podziwu .pozdrawiam.
Tadam! Bajoro we własnej osobie. Zbudowane własnoręcznie przez poprzedniego właściciela. Po lewej piękne trzmielina oskrzydlona - jesienny nr.1. Z lewej zupełnie niewidoczny, a szkoda klon palmowy.
Ja również mam bruk po prawej tak jak Ty do ogrodzenia, ale zrobiliśmy niewybrukowane koło w którym rośnie choinka (w dolnym prawym rogu). Jest tam doprowadzone nawadnianie i prąd (do lampek świątecznych) Choinka nie ma jeszcze zawrotnych rozmiarów, ale czekam
Z doświadczenia wiem, że takie rozwiązanie rabaty obok "toru" po którym porusza się samochód jest bardzo niepraktyczne ! Będziesz chciała zaparkować z prawej strony i będzie zawsze kłopot. Wyjąć coś większego z samochodu. To wydaje się śmieszne, ale tak to wygląda w praktyce. Musieliśmy zmienić cały podjazd, bo ja już miałam dość stresu, że niszczona była moja praca ...
Ciekawa jestem co postanowisz i czekam na dalsze efekty
pozdrawiam