Vivo, za pamiątkę od doktora Jamain dziękuję. Jeśli to dla Ciebie nie kłopot, podpisuj proszę róże, bo ja ich jeszcze nie rozpoznaję, a pytać ciągle "co to" trochę niezręcznie
No właśnie, co to za śnieżno biała dama?
Kasiu jak pojedziesz do Pszczyny to zrobiłabyś fotkę tego miejsca gdzie masz hortensje bo chce zgapić
od ciebie tą rabate( o ile można) bo zrobiłam podobnie ale chodzi mi co tam masz oprócz horti.
Po głowie chodzi mi ten klon ale może ta trzmielina na pieńku będzie lepsza bo nie mam dużo miejsca
ale czy by pasowała nad hortensjami jak myślisz?musiałabym odwiedzic jaką szkółkę .
Bogusiu , witam.Wg prognozy ma być deszczowo do południa, potem znowu słoneczko!
Na przesyłkę będę czekać.Już zapomniałam, że dogadywałyśmy się. Dzięki za pamięć.
Dzięki Danusiu za szybką odpowiedź radzisz nic nie zminiać kształtu tylko podsadzić szmaragdy te roślinki o których wspomniałaś zmieszczą się na pewno nawet będzie ich za mało, bo jest bardzo długi ten szpaler. A czy jak zostawie ten kształt to nie będzie za waska w porównaniu do trawnika?
Ja też w ubiegłym roku takie miałam a teraz same liście tylko jeden kwiatuszek ,ale myśle że słońca nie było i deszcz teraz mamy pogode to wszystko ruszy
A .ta kupiona 1-go maja jedna co kwitnie.
Potrafią te paskudy na dzień przyczajać się pod donicami i podstawkami. Trzeba zaglądać pod spód.
Miłego dnia ,Zbyszku.U mnie deszczowo, ale po tygodniu żarówiastego słońca, to jak okład na ranę.
Kasiu, Olu! Miło zobaczyć, że zabłądziłyście do mnie!
To jak promyk słońca w deszczowy dzień.
Za oknem pada! Akurat z takiego deszczu jestem zadowolona.Nie intensywny, bez wiatru, podlewa ogródek równomiernie!
Miłego dnia
Korzystam z zaproszenia. I nie żałuję.
Macie tam cudownie. Wprost chce się tam bywać.
Ale zdaję sobie sprawę ile, to wymagało pracy by osiągnąć taki efekt.
Moim marzeniem jest upolować owada wśród kwiatów w locie( żeby zdjęcie było ostre i z bliska). Niestety poległam już wiele razy Dorzucam zatem, do Waszych pięknych fotek nieco mojej symbiotycznej stagnacji