Agnieszko,wklepuję zaległe zdjęcia.Teraz piękna pogoda to trzeba wykorzystać na podtrzymanie opalenizny i picuje ogród,bo za tydzień mam zjazd absolwentów od powstania ogólniaka do maturzystów z 1985 roku.Przyjeżdżają na chwilę do mnie dziewczyny z Gdańska,Stargardu Gdańskiego i z Brodnicy,trzeba ogród dopieścić,bo akurat wszystkie też ogrodowe.Ogólnie to jednak ludzie chyba nie lubią się spotykać,bo z naszego rocznika było 5 klas,średnio po 30 osób w klasie,a wpłaciło 11 osób, z tego 6 osób z naszej klasy.Zupełnie nie wiem jak to rozumieć i czym to jest spowodowane.Ogólnie jest około 400 wpłat,więc i tak będzie bardzo duzo ludzi,ale najwięcej tych starszych roczników.Nie wiem czy znacie aktora Zbyszka Suszyńskiego?Jest Rypiniakiem,rok młodszy i cieszę się,ze tez wpłacił i ma zamiar uczestniczyć w zjeżdzie.Jego corka tez juz gra w serialach od dłuzszego czasu,ostatnio w Barwach szczęścia.mOJE miasteczko jest nieduże,ale ma troche znanych ludzi-Dochodzi Rafał Cieszyński,Renata Kretówna,Ewa Decówna,teraz w Top Trendy zespół Red Lips,wczesniej wokalistka krótko była w Iwan i Delfin.