Piękne zestawienia , to zdjęcie szczególne... doskonały Twój pomysł na blog, będę tam z przyjemnością zaglądać.
Przypomniałeś mi o arcydzięglu do mojego ogródka, i chciałabym zdobyć gdzieś fioletowe dziewanny.
Aniu ale śliczności pokazujesz,marzy mi się takie ciurkadełko,albo mala kaskada-może kiedyś.....
Twój ogrod jest tak ładnie uporządkowany -widzę Twoją dużą mądrośc ogrodową
Ja jeszcze do tej mądrości muszę dorosnąć
Pozdrowionka
Jestem dziś padnięta, ale na chwilkę musiałam wejść, aby się podziękować Ani Monte i Marianowi za wizytę w moim chaosie. Bardzo się cieszę, że udało Wam się zajechać, jeszcze raz nie dziękuję za roślinki i zdzwonimy się co do środy albo czwartku
O zdjęciach przypomniałyśmy sobie na koniec, więc są tylko całe dwa
Rabaty wyglądają pięknie ... strumyk klimatyczny ....
Czy to są TE ceramiczne kulki ? super to wygląda ach jak mi się u Ciebie podobają dekoracje , wszystkie
Pewnie, że ciężko
No cóż, z tymi folderami zwlekać nie moglam, bo komputer mi strajkował. Za każdym razem, wracając z działki, przywoziłam sporo zdjęć i wszystko do komputera, aby miejsce na karcie pamięci zwolnić. Wczoraj to wreszcie uporządkowałam. Pogoda była przyjemna, dopiero wieczorem burza przyszła. Martwiłam się o córkę i jej rodzinkę, bo na pikniku żoliborskim byli. Ale szczęśliwie do domu wrócili, choć przemoknięci
A dziś pogoda beznadziejna - i znowu pada i grzmi.
A to zdjęcie, o którym u Ciebie wspomnialam. W irysach z młodszą siostrą
Każda droga do domu prowadzi przez.....ogrodniczy
Dzisiejsze zakupy.
Bukszpany na kostkę
Juz prawie wyglada to tak jak mam w głowie. Zaaplikuje im prysznic z florovitu i beda prawie tak piękne jak u Danusi
Aniu, przywołana do porządku - zdjęcia mojej Pastelli - dzisiejsze
I kolor opisałaś idealnie "dziwny krem wpadajacy w żółty porcelanowy .. z domieszką czegoś co różem chyba nie jest" - nic dodać, nic ująć.
To nie ta Bogusiu ze zdjęcia. Twoja jest bordowa, to jej listek przyniosłaś na taras u mnie?
Tamta była różowiutka, niespotykana, też bez opisu była, nie widziałam jej u nich do kupienia. Dwa razy przeleciałam tą ich szkółkę w sobotę.