obejrzałam wszystkie widoczki, poczułam się jak na naszej angielskiej wyprawie, tworzysz dzieło sztuki w swoim ogrodzie pozdrawiam Was oboje i mam nadzieję, że twoja noga już ok, niby tylko mrówka!
właśnie, przyganiał, a ty podobne podejście do mnie masz!!!
hakone, stwierdzam, że jest w gronie ulubionych, wszystkim polecam
to było inspiracją
wczoraj ciął wysoko sosny i świerki, gałęzie poszły do zmielenia i na rabaty wzdłuż całego muru, gdzie będą posadzone rh, czyli zamiast białego muru zieleń i kwiaty, a górą już wielkie drzewa
teraz zakup ziemi nas czeka i rh, mam wybrane odmiany, ale nie wiem gdzie kupić, od Ciepłuchy daleko, coś na miejscu poszukam, bo mnóstwo tego trzeba
wspaniale się ogląda w procesie porównawczym, dopiero widać, jak rośliny się rozrosły!
cudownie masz w ogrodzie, bogactwo roślin i harmonię, coś niesamowitego
ale wczoraj była piękna niedziela, dziś też cudny dzionek, aż żal było iśc do pracy
a to na zachętę do rozmnażania
Moje zeszłoroczne harto limelight robione z sadzonek zielnych a wyglądające tak latem 2012
stan na wiosnę 2013 - te "ukorzenione patyczki" nie były większe niz 10 cm!
a teraz wyglądają tak
Bozi dziękuję ,że mnie uchroniła przed atakiem nachyłkowym , bo tak jak piszesz , jest fantastyczny w takiej dużej masie ale u mnie dużej masy zrobić się nie da
A Tulipanowiec .. Wiem , co masz na myśli .. Wielkie drzewo , ogród malusi .. Ale zrobię fotkę , to zobaczysz jak to wygląda ... A rośnie u mnie już 3 rok ... Tylko na tej glinie mu się wyrażnie nie podoba