Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Milka 16:52, 24 cze 2013

szalona, tęskniła jak wyjeżdżała!
Mala_Mi 16:55, 24 cze 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Ani śladu po nawałnicy nie widzę
A zestawienie trojeści z fioletem super.

Basiu widziałam cię na święcie róż

A to ślad nawałnicy, muszę szybko wykopać, bo jak pójdzie w dzikie odrosty to potem tego nie wykopię...
I oczywiście ostróżek i naparstnic prawie nie mam... dużo lilii leży , floksy białe pełne trafiło..... jedna karagana chyba do wykopania Ale co to rozpamiętywać, cieszmy się tym co się zostało A trochę tego mam wiec .... otarcie łez mam

Mala_Mi 17:01, 24 cze 2013

irena_milek napisał(a)
szalona, tęskniła jak wyjeżdżała!

Mi się wogle nie chciało jechać.... chciałąm tylko być na tym ślubie i spotkać rodzinę

We wsiowym króluje jednak żółty....... stwierdziłam, że się poddaję, różowy z żółtym muszę zaakceptować.. inaczej się nie da

Liliowce Stella coś tam

Nachyłki z karaganą (też kwitnie na żółto, a druga obok połamana przy podstawie i chyba nic z niej)

I uciekam.. wieczorkiem latam po bociusiowemu (chyba powinnam napisać po wiewiórko-bociusiowemu) na kominkach Zacznę od tych co mnie odwiedzili

I albo ja mam do niczego monitory, albo foto na kompie pokazuje to co widać okiem do d..y. To wogle nie widać żadnego efektu.... nie widać niczego..... aż szkoda czasu na wrzucanie fotek.. można pokazać kfiotka z bliska.. i tyle

JulkAd 17:03, 24 cze 2013

asc napisał(a)

Julka.. żółta to Graham Thomas.. i chyba nie jest pnąca, a tylko wielka rośnie
Kwitnie jak szalona.... mam ją od zeszłego roku, wiec doświadczenie z nią małe.... teraz taras zasypała na żółto Cały w płatkach

Nie jest pnąca mówisz?, no to do Ani Różanej uderzę z zapytaniem....dzięki Aniu
AgnieszkaW 17:30, 24 cze 2013

Wszystko widać Aniu na fotkach, przecież jest ślicznie. Rabatka wsiowa teraz jest tylko żółta, więc jest Ok. Połamane drzewa usuń, o nic z nich. U mnie dzisiaj były ulewy - solidne. Ostróżka zaczynała kwitnąć - pięknie, błękitno fioletowy kolor - teraz leży połamana na trawniku, zrobiłam z niej wielgachny bukiet, ale jeszcze zostało. Rzeka jak zwykle wylała - to juz trzeci raz w tym roku i wiesz Aniu? Chyba się przyzwyczaiłam do uzupełniania rabatek ziemią i sprzątania nad rzeką. Ot, taki dziwny rok. Pozdrawiam serdecznie
Milka 17:39, 24 cze 2013

ANiu, czyżby gradobicie u ciebie było, o rany!
Mala_Mi 17:56, 24 cze 2013

irena_milek napisał(a)
ANiu, czyżby gradobicie u ciebie było, o rany!

Była wichura... gdzieś pokazywałam wcześniej, połamało drzewa i takei tam inne.... ale to pikuś, pozrywała dachy na domach.. do tej pory niebieskie plandeki na domach widzę... bo to kilka domów ode mnie... nawet mnie się jej udało wywrócić jak ratowałam co się da z trasu.... taka bezczelna wichura była ...
Milka 18:04, 24 cze 2013

w wiadomościach słyszałam, że w waszym regionie takie anomalie, ale zawsze gdzieś bokiem szło;u nas dzis pochmurno, chyba będzie lac i z 29 stopni zrobiło się 13, jak tu trafić z ta pogodą!
TheMagda 18:14, 24 cze 2013

Aniu uwielbiam Twój ogród, no po prostu UWIELBIAM!!!
Każdym razem niby jest to samo, ale inaczej pokazanie i gdybym nie kliknęła z premedytacją że kcę oglądać wątek ASC to nie wiem czy bym się połapała gdzie jestem
gierczusia 18:57, 24 cze 2013

Pamiętam jak prawie na samym moim ogrodowiskowym początku przeczytałam jakieś hasło Danusi ,że jak coś wypada , to nie trzeba się załamywać tylko cieszyć ,że jest miejsce na coś lepszego , ładniejszegl...i w zasadzie .. Zaakceptowałam ... Ale to chiba nie działa w przypadku klęsk żywiołowych ...

Buziam Anuś , ca ma zapędy wiewiórkowo - bociusiowe....

Ps... Ale czy ftoo widział ryszawego bociana ??