stodoła już porośnięta winogronem ,ale będzie winko
Dosadziłam begoni tak aby połączyć te dwa paski ,na razie obczajam ile mam miejsca do bezpiecznego sadzenia ,na drugi rok posadzę tam szałwie albo lawendę bo tam ciągle słoneczko więc będą rosły
Ta wierzba rośnie tu tymczasowa myślałam żeby posadzić tu z trzy hortki ML
cO MYŚLICIE ?
I widok z drugiej strony
Bluszcz pozbawiony dzikiego wina nabiera siły
witaj Hanus super że ci się podoba też bym chciała twoich odwiedzin ,fajnie cię poczytać wiesz posadziłam różyczkę blisko drugiej którą mam już pare lat tamta jest ciemna czerwień i też miniaturka i naprawdę cieszy malutkimi kwiatkami a kłuje skubana jak to róża także jak będzie okazja to dokupię jakąs i będzie miniaturkowo. pozdrawiam cię serdecznie buźiole lecą zdjęcie z tamtego roku koniec kwitnienia chociaż jak pamiętam to ona do pierwszych mrozów kwitła
12 letnia ściana z tui brabant,a w niej wróbelki,elemelki które budzą mnie każdego ranka.
pierwszy zakup na działkę,o to było chyba 20 lat temu,2 koła i beczka za flaszeczkę wódki,10 lat przestało o teściów w garażu,bo niezmieściliśmy w 30 m mieszkaniu.
Nie jest sucha, ciągle napływa woda, ale żeby tego było mało wczoraj grad zbombardował mi wszystko. Pal licho rośliny, najgorszy samochód, bo stał na podwórku. Jak żyję, nie widziałam gradu takiej wielkości 3- 4 cm. Samochód jest nowy, nie ma jeszcze dwóch lat. A powinnam pomyśleć o jakiejś ochronie, jak zobaczyłam zdjęcia samochodu syna Ani asc. Ostatnio ciągle coś się dzieje, chyba jakaś siła wyższa chce mnie wykurzyć z powrotem do miasta.
Moja najładniejsza funkia gigant po katastrofie
Paulownia pierwszy raz przezimowała
Myślałam, że hortensja dębolistna po raz pierwszy zakwitnie