Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

16:25, 28 cze 2013
dajana napisał(a)
Znowu dubelek Nie wiem dlaczego ostatnio wszystko mam podwójne Szkoda ze portfel tylko jeden

... a ja bym sobie życzyła dwa życia nie mylić z "podwójnym"
dajana 00:41, 29 cze 2013

..Gdyby tak można było ,,,)
01:05, 30 cze 2013
Każdą dobrą chwilę zbierajmy
A wiesz, że zamiast "dajana" powinna się pod avatarkiem pojawić "Frigga"? Frigga podróżowała na brzozowej miotle, w szatach utkanych z chmur... chciałabym mieć w swoim ogrodzie brzozę, ze wzglądu na jej symbolikę i delikatne listki.
Dobrych snów Dajanko.
dajana 15:27, 30 cze 2013

Może czas zmienić imię szaty utkane z chmur ,jakie to romantyczne .Spałam długo i głęboko a nad ranem miałam sen,nie dobry sen Długo się zastanawiałam czy na pewno to mi się jedynie przyśniło.Rzadko miewam sny bo kiedy następuje ta faza ja już muszę być na nogach ,jedynie na wolnym je miewam choć nie zawsze pamiętam, może i i lepiej bo pięknych już dawno nie miewam.Teraz kilka nowych roślinek

To jest chyba róża Maria Teresia ale nie jestem pewna bo zgubiłam etykietę

Jeszcze jedno ujęcie .Lubie tę różę bo ma ciemno zielone błyszczące liście
Kwitnie długo i zawsze ma dużo kwiatów Utrzymują się dosyć długo na krzaku i na nic nie choruje Pięknie się rozrasta a najładniejsze kwiaty ma już w pełni rozwinięte ,delikatnie też pachnie

dajana 15:33, 30 cze 2013

Szałwia omszona wśród róż .Równie pięknie się rozrosła i ten kolor który lubię Poniżej cindirella jeszcze malutka ale dwa kwiaty przy samej ziemi już rozkwitły

dajana 15:36, 30 cze 2013

Nahema jeszcze w pąkach ,wygląda na to ze będą to duze kwiaty a ja myslałam że mniejsze .Chyba że to pomyłka. Zobaczymy kiedy się rozwiną .Czekam na jej zapach !

dajana 15:46, 30 cze 2013

Koty zaczynają zwiedzać cały ogród buszują wśród róż ale im nie pozwalam bo jeszcze sobie kolce wbiją i dopiero będzie problem .żurawka która lubie najbardziej ma ładne kwiatuszki i jest taka ciemna
dajana 15:57, 30 cze 2013

Nie ma pojęcia jaka to hortensja Znalazłam w trawie gruby samotny konar i dosadziłam go do hortensji Okazało sie ze trafiłam idealnie ale nie wiem jak się zwie Rozwija się ,chyba ją ożywiłam Ma takie omszone listki i jest inna od pozostałych Kiedyś kupiłam sporo hortensji jedna miała byc niebieska ale nie mam pojęcia gdzie się podziała Takie właśnie miałam początki ,kupić i posadzić :-

22:17, 30 cze 2013
dajana napisał(a)
Koty zaczynają zwiedzać cały ogród buszują wśród róż ale im nie pozwalam bo jeszcze sobie kolce wbiją i dopiero będzie problem .żurawka która lubie najbardziej ma ładne kwiatuszki i jest taka ciemna

No i właśnie urodę żurawki przyćmiło maleństwo w koronkowym kołnierzyku
AgnieszkaW 22:28, 30 cze 2013

Dajano, różyczki masz śliczne, kociaki jeszcze ładniejsze, szkoda, że nie możesz ich zostawić. Podpowiedź w sprawie "kremu' zostawiłam u Iwy, bo u niej o tym pisałaś. Serdecznie pozdrawiam