Nooooo, jakbyście miały mieć te gały AŻ TAAAKIE to w sumie ani Wam ani sobie tego nie życzę sobie dlatego ,że jak nic musiałabym płacić jakie odszkodowanie i roszczenia byłyby w pełńi zasadne
Mam ogromna prosbe. Jak wysoko masz czempionem Nigry i jak u Ciebie osiągnęły szorstkość korony, gdzie czytałam chyba w watku o Nigrze ze tniesz je dwa razy w roku tak?
Wsadziłam w dużą donicę i na zimę schowałam za krzaczkami a na wiosnę dostanie swoje miejsce .Nie chcę go potem przesadzać .Tak zrobiłam z sośnicą w zeszłym roku i wcale nie załowałam bo inaczej bym ją musiała przesadzać ;d
mój dla odmiany wydarniował by wszystko! ...tylko mu powiedz ...tyle ze rabaty trzeba plewić ...a to juz ja robie
PS.ja również zazwyczaj kosze trawe (on moze 2-3 razy w tym sezonie kosiarke gonił) wiec tym bardziej pedu darniowania nie pojmuje
ach te Emy ...trudno pojąc ich myślenie i pomysłowość
Też mam opóźnienia. A tu cebule będzie trzeba niedługo sadzić!
Później róże mają przyjechać, a ja najpierw muszę trochę poprzesadzać przed sadzeniem nowości!!!
Płot mieliśmy malować.
I drewno do kominka też trzeba kupić.
Im jest lepiej jak mają gorzej!
Jak sobie przypomnę układanie linii nawadniającej w zeszłym roku żeby każda roślinka swoją porcję wody dostała i popatrzę na te rozchodniki to sobie myślę taaaa.... ale człowiek głupi był
Chodze koło tych jezowek i sie zastanawiam bo mi sie bardzo podobaja tylko ze juz mam dwie odmiany w podobnych odcieniach i za chwile innych kolorów u mnie nie bedzie hahaha