Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 13:08, 08 wrz 2016

lojalna_ napisał(a)
Tak tak gały to nam wyleza jak zrobisz ta rynnę, ścieżkę czy co tam Ci w koncu wyjdzie ;?

Nooooo, jakbyście miały mieć te gały AŻ TAAAKIE to w sumie ani Wam ani sobie tego nie życzę sobie dlatego ,że jak nic musiałabym płacić jakie odszkodowanie i roszczenia byłyby w pełńi zasadne
gierczusia 13:43, 08 wrz 2016

Paré fotek z mikro ogrodu , no bo przecież przez to " zatopienie " się w tych cudownych oczach pewnego pana mogliście zapomnieć , jak mikro ogród wygląda
Moje rozchodniki ten jest ukradziochowany z pracy...nie znam rodzaju...rozchodnikus szkolnikus

Rozchodnik matrona widać wyraźnie inny kolor kwiatów...ale za to liście zdecydowanie piękniejsze

Rozchodnik i stipa zestaw idealny

No i z dalszej perspektywy

gierczusia 14:00, 08 wrz 2016

Jeżówka eccentric tak wyczekana...rośnie za falą red baronœ..czekam na kolor..i trzymam kciuki ,żeby pasował z dostosowaniem wysokości jest kiepsko..wystaje za bardzo ponad red barona...

Hortensja little lime kwitnie cudnie , jest bardzo kompaktowa...niestety moje obie hortki po tych desczach dostały jakiegoś magicznego grzyba i liście wyglądają mało efektownie .. Jakie delikatne sformułowanie

I rzut oka na ogród zza szalejącej rozplenicy

A to.. hmmmm..wczoraj byłam w nowej zjawiskowej kawiarni na jednej ze ścian wymalowanej farbą tablicową był taki oto napis zrobiłam fotkę i wrzuciłam na pulpit kompa w pracy i teraz chcę się podzielić z Wami tą moją ukochaną filozofią jedzenia

Buziole i miłego dnia dla zaglądających u mnie upały iście afrykańskie

anbu 14:20, 08 wrz 2016

Elu ślicznie w tym Twoim ogródeczku Jak widzę te Wasze kffiutki to nie mogę doczekać sie swoich

Odnośnie wagi a raczej nadwagi to się zgadza
Mixtoorka 14:42, 08 wrz 2016

Pięknie, ciepło i słonecznie u Ciebie. Trzymam kciuki za kolor Jeżóweczki.
malgorzata_s... 15:19, 08 wrz 2016

Sentencja rewelacjaJa to jestem baaardzo bezpiecznaRoślinki zawsze sobie rosną jak chcą nie patrząc na to czy nam wielkość pasuje
BasiaLT 17:01, 08 wrz 2016

Sentencja boska kolejny dobry powód żeby zjeść ciasteczko
Kasya 17:10, 08 wrz 2016

Ślicznie w twoim małym ogródku
Jeżowka ciekawie się zapowiada
Krótko bo z telefonu
Anda 18:16, 08 wrz 2016

No to jestem bezpieczna
Ogródek śliczny, pięknie roślinki rosną.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AsiaK_Z 18:35, 08 wrz 2016

anbu napisał(a)
Elu ślicznie w tym Twoim ogródeczku Jak widzę te Wasze kffiutki to nie mogę doczekać sie swoich

Odnośnie wagi a raczej nadwagi to się zgadza

Hahahaaaaa to ja jestem bezpieczna i to baaaaaaaardzo hahahaaaaa