Mi też się podoba szalenie , mam na niego chrapkę napisz kilka słów bliżej o nim- tnie się go na wiosnę? Ile przyrasta rocznie? Łatwy w uprawie? Pewnie dla Ciebie łatwy...
Witajcie, melduję, że trawka skoszona (nareszcie), ziemia, którą wypłukały deszcze - podsypana. Dzisiaj było cieplutko i świeciło słoneczko, zrobiłam więc małą sesję zdjęciową w Jurajskim. Zapraszam chętnych do oglądania fotek.
A tutaj koniecznie trzeba przyjechać z dziećmi, wnukami, znajomymi, na cały dzień
Miniatury ciekawych budowli światowej sławy w skali 1:25. Ogrodowiskowym ludzikom spodoba się dbałość o odpowiednie zaprojektowanie zieleni. Po wrażeniach estetycznych można podnieść sobie adrenalinę w kinie 5D, w muzeum ciemności egipskich i strachów, też na karuzelach.
Miejsce warte odwiedzenia, i nie będę się rozpisywać, co tam jest.
Bogdziu, kierunek Zakopane, po drodze Pisarzowice z japońskim ogrodem, Park Marzeń z miniaturami światowych perełek architektury z pięknymi kompozycjami roślinnymi w Inwałdzie, Poronin, Zakopane...,
Cieszy mnie, że piwonia zakwitnie, i mam nadzieję, że sprawi Ci przyjemność. Twoje roślinki też się starają, goryczka, parzydło, dzielżany i bardzo czekam na rudbekię z czarnym oczkiem.
Weroniko, Tess, Marzenko dzięki , staram sie bardzo żeby były jak najpiękniejsze !
Aniu ! U mnie sie kładą i brzydko to wyglada... Podobno miałaś gościa z Gdańska ! Alez macie fajnie ze tak możecie sie spontanicznie spotkać
Dzi zakwitł powojnik Lemon Beauty średni ! A jakieś nagrody podobno dostał ... Dlatego go w kwietniu kupiłam
Jakieś takie dziwne te kwiaty ma ...