Agnieszka!
Pieska uwięziłaś Nie można było pójść z nim na jakiś kompromis?
A tak poważnie : dużo pracy za Tobą Plany fajne, a kancikowanie nie takie łatwe, zwłaszcza, jak się ma tak dużo do wyrównania
Pozdrawiam wiosennie!
Ewusiu!
Widzę, ze działasz na całego! Kolejna rabata do zasadzenia Ja też dorabiam. Jestem w trakcie prac w moim brzozowym zagajniku, ale do końca jeszcze daleko. Trochę muszę spasować, żeby się nacieszyć tym swoim ogrodem, a nie tylko ciężko narobić
Kochane jesteście że o mnie pamietacie zmobilizowałam się dziś i zrobiłam obiecane zdjęcia . Pogoda brzydka więc nie mam ochoty przebywac w ogrodzie. Nadrobię ogrodowiskowe zległości.
Tarasowa ściana i meble do pomalowania ale nie mam czasu więc to musi poczekac. Uszyłam tylko nowe pokrowce na poduchy z wielkiej poszwy. Lampion- klatka to prezent zbiorowy na dzień mamy jest duży około 70cm . Moje córeczki kupiły mi w Poznaniu w centrum ogrodniczym Yucca .Kiedy tam weszłam myślałam że się przczepię sie na zawsze do regałów tyle tam cudowności. Od męża wyłudziłam tam 4 dalie i kulę z bukszpanu (sztuczna) ale i tak mnie urzekła,zielistkę i bluszczyk wiszący
Mam dużo tej tojeści bo ją lubię...... Tylko sadzę tam gdzie może sobie poszaleć lub tam gdzie ja ograniczam... niestety jedno miejsce mam takie gdzie poszła nie tam gdzie trzeba
Bo jak jej nie lubić.... przykładowe miesca dwa.. a jest ich wiecej..
Te zdjęcia gęsiówki z motylem są dla mnie cudne. To sobie dałam na tapetę w moim laptopiku - mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu. Nie mogę się napatrzyć jakie to ładne, radosne, wiosenne...
Bardzo mi się podoba klimacik jak robisz w ogrodzie - to że do zrobienia jeszcze dużo to nic... I też masz magnolie - jak nic muszę kupić bo nie wytrzymam Są przepiękne a ja ciągle nie mam
Z tego jednego pnia to można by wydrążyć donicę - tak mi się pomyślało. Jestem bardzo ciekawa Twojej "leśnej" rabatki