Irenko Aniele ... Przyznam siem bez bicia ,że ta podoba mi się zdecydowanie najbardziej .. Ty mnie rozbestwiasz , wieszzzz ?.... To jest takie miłe ... Dziękuję
Mam nadzieję ,że ta co mi wpadła w oko jest taka przez cały sezon wegetacyjny.. Bo ja mam taką , co na początku ma ciemniejsze brzegi a w połowie lata liście są już jednolite .. A mnie zależy na tym ,żeby ten bialutki śliczny brzeg był widoczny non - stop
Zieleń góruje....ale jeszcze troszkę i będzie kffiatkowo
Żywopłot z pacioreczników
A teraz werbena patagońska......ONA JEST WSZĘDZIE! Na hostowisku mam wykopane doniczki z siewkami, chciałem zrobić miejsce kannom - a reszta w ziemi
W jasnotach
W bukszpanach, liliach
Jak ktoś chce to niech przyjeżdża to wykopiemy....Wysłać raczej się tego nie da....
Moja najnowsza kompozycja z wymarzonym bukiem pendula którego o dziwo bez trudu kupilam na bazarze. Kochany mężu nie bój się -przejedziesz tam traktorem
Niesamowite kolory
Moje pierwsze wyrwane kolorowe rzodkieweczki
Kalina kwitnie przepięknie,sama wyprowadziłam ją sobie w formie na pniu
Beatko ale mnie zaskoczyłaś dzięki cieszę się bardzo że Ci zakwitł to jest bardzo fajna roślinka bo zrobi się duża kępa i te kwiatki białe ładnie to wygląda .Ja odpuściłam sobie dziś ogród bo chyba za ostro się zabrałam do pracy i już momentami to nie była przyjemność tylko z musu bo ja wszystko sama robię to wiesz ale jutro znowu trawa do koszenia cała ,pielenie ale odpoczełam ,nabrałam sił więc znowu to będzie przyjemne popracować w ogrodzie
Jolu czy ma przyzsawki? Jeśli tak to podobnie jak u Danusi będzie sam się piął po murku. Ewentulnie możesz mu na razie pomóc jakimś sznureczkiem lub żyłką
Czy masz etykietkę jaka to dokładnie odmiana?
Zapytaj szefowej jak go rozpiąć na murze, moje bluszcze zawsze przy kratkach rosły...