Dzisiaj byłam na małych zakupach chciałam kupić sandałki nie na wczasy ale tak do latania
Sandałek nie było był za to ogrodniczy po drodze ,no i moje sandałki poszły sie............
Kupiłam dwa białe clematisy na ceglany mur do bluszczy ,jeden różowy na kratkę na bukszpanową jak podpowiedziała Marzenka ,dwie limki koło trzmielinek ,ale poczekam z sadzeniem na wasza opinię
Różowy na kratce
Białe na mur
Posadziłam tu dwa białe clematisy i dwie Anabelki najwyżej przesadzę ,dla nich zawsze gdzieś miejsce się znajdzie
Wiuniu ta kasa !!! ciągle na coś brakuje
Dopiero skończyłam remonty w środku ,robiliśmy poddasze .
Teraz choć troszkę chce ogarnąć podwórko .
Na ile mi się to uda zobaczymy ,wyburzenie planujemy na wiosnę ,teraz muszę skończyć ten wyremontowany gospodarczy i zrobić elewację ,ale to są plany :
A parasol Wiuniu sprawdza się ,ale jak nie ma wiatru ,jak tylko troszkę wieje trzeba składać ,także średnio praktyczny
Wywaliłam dzisiaj obrzeże z tej rabaty ,dwa razy układałam i dwa razy sciągałam aż w końcu doszłam do wnioski że lepiej bez Trochę za dużo tego było tu kostka zaraz kamień ......
Ale się M ze mnie uśmiał jak widział jak dźwigam te kostki, ale najważniejsze że przestał komentować
Przy okazji proszę zwrócić uwagę na pierwsze wykulkowanie trzmielinek
Tymczasowo posadzona jest tu wierzba ,kupiłam dzisiaj dwie limki i pomyślałam żeby je tam posadzić ,będzie dobrze
Nadmieniam że środkiem posadzone są żurawki ( malutkie nie widać jeszcze )a przed nimi ma być żywopłocik z bukszpanu .
I jeszcze jedno pytanko
Posadziłam tam mieczyki ,które taraz z lekka by mi przeszkadzały mogę je przesadzić ?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale beda rewolucje Nie taka zmora jak sie Ewie wydaje Nie musisz przynajmniej patrzec jak somsiad do slawojki siem udaje A niektorzy maja znajomuch znajomych co som w posiadaniu takiej zmory Tuz pod plotem