I kilka zdjęć roślinek z ogrodu
trójsklepka
Przekwitnięte tulipany pod trzmielinami
a tu jeszcze całe tulipany już długo się trzymają
a tu kolejne tulipany miały być białe hi hi hi
Aniu dwa od pana Jasińskiego mam a jeden nawet Ci zawiozłam jak u Ciebie byłam. Zawiozłam Paladian Pink a mam jeszcze Grand Marschal. To ich zdjęcia w moim ogrodzie.
Tutaj przesyłam zdjęcia. Ogród jest widoczny z ulicy. Wykarczowałam wszystko co mi zbywało i zostawiłam to co najładniejsze. Jeśli ktoś ma jakis pomysł to będę wdzięczna
katalogowanie ... wow ... to brzmi poważnie i tak profffesjonalnie ... ... Anek masz taki atlas co go u Ciebie próbowałam przejrzeć bez skutku ... tam masz to wszystko co mimo woli wraziłaś w glinę ... po co powielać ... no chociaż może masz więcej ??? ... buziak ...
Niepokoi mnie wygląd hebe.Proszę o ocenę,czy to normalne zjawisko to brazowienie?
Napisałam z zapytaniem do firmy i powiedziano,ze w razie problemów mam się z nimi skontaktować
Zdjęcia dla Boćka
Jak to Madżenka uczyła sie formować buka.....
Nie patrzeć na bajzlownie za , obok i przed..... bo właśnie w tym celu buk ma stanowić osłonę... obok jeszcze żywopłot grabowy będzie śmieci zasłaniał...
Trochę to wszystko krzywe i nieporadne ale wyedukuje się i kolejne stelaże będą bardziej profesjonalne
Alez mi się podoba to połączenie kolorystyczne - cudo
Gosiu - wyczytałam u Zbyszka z Borów że zakupy porobiłaś i przybiegłam zobaczyć... Łał... No naprawdę. Cudeńka. Klonik piękny. Ale jestem ciekawa jak niedługo będzie wyglądał twój japoński ogródeczek. Zaczerpnęłaś jakieś inspiracje z Ibuki? Ależ będzie cudnie - rób to szybko i pokazuj
Gosia masz przecudny ten ogródek i talent do udoskonalania tego co masz - podziwiam bardzo. I zapału i podejmowanych decyzji
a tak na marginesie to Wy ciężarówką jechaliście po te zakupy?
Pozdrawiam - idę jeszcze raz popatrzyc na zdjęcia