Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

Mala_Mi 16:59, 10 cze 2013

Julcia, mam trzykrotkę w jednym miejscu od początku ogrodu, czyli od 2008 roku. posadzona w maju. Od koleżanki dostałam taką wielką kępę.

Wczoraj wyglądała tak.. a u mnie wszytko rośnie jak głupie.. kilka razy uszczknęłam kawałek z kępy.. ale nie dużo..

Faktem jest, że odrasta z kłaczy pozostawionych, ale nie rozłazi się po ogrodzie, tylko rośnie kępa
Milka 17:24, 10 cze 2013

Fajnie się was ogladało na spotkaniu, buzie zadowolone i wszystkie naładowane jesteście dobrą energią
roślinki od ciebie pięknie rosną
Madzenka 18:19, 10 cze 2013

Na jakim spotkaniu Julka była??? Myślałam, że na bieżąco jestem...
Kindzia 19:44, 10 cze 2013

Irenci się pomerdało, wszędzie spotkania

Twoja luiska ciut bardziej zaawansowana od moich Jak słoneczko będzie, to wszystkie róże się rozhulają.
Szukasz granatu? Mam granatowe bródkowe, będziesz chciała?
JulkAd 23:32, 10 cze 2013

asc napisał(a)
Julcia, mam trzykrotkę w jednym miejscu od początku ogrodu, czyli od 2008 roku. posadzona w maju. Od koleżanki dostałam taką wielką kępę.

Wczoraj wyglądała tak.. a u mnie wszytko rośnie jak głupie.. kilka razy uszczknęłam kawałek z kępy.. ale nie dużo..

Faktem jest, że odrasta z kłaczy pozostawionych, ale nie rozłazi się po ogrodzie, tylko rośnie kępa

Czasu dzisiaj brak totalnie, kanty próbowałam w ogrodzie robić...noc mnie zastała....Aniu to się cieszę, że trzykrotka chodzić nie umie...kępy mnie nie przerażają, jak się rozrośnie to wtedy bedę się martwić....pocztę dostałam....dzięki, teraz muszę MMS wysłać Młodemu, ale on mniej więcej wie jak Ty Aniu wyglądasz....z tym kapeluszem to siem nie poświęcaj....Szalona Kobieta z Ciebie....za to Cię uwielbiam
JulkAd 23:34, 10 cze 2013

irena_milek napisał(a)
Fajnie się was ogladało na spotkaniu, buzie zadowolone i wszystkie naładowane jesteście dobrą energią
roślinki od ciebie pięknie rosną

No niestety na spotkanie to jeszcze nie tym razem, ale co się odwlecze to....
JulkAd 23:36, 10 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Na jakim spotkaniu Julka była??? Myślałam, że na bieżąco jestem...

Jesteś Madżenko, jak najbardziej jesteś na bieżąco....Ty jedyna nadążasz za wszystkimi
JulkAd 23:44, 10 cze 2013

Kindzia napisał(a)
Irenci się pomerdało, wszędzie spotkania

Twoja luiska ciut bardziej zaawansowana od moich Jak słoneczko będzie, to wszystkie róże się rozhulają.
Szukasz granatu? Mam granatowe bródkowe, będziesz chciała?

dzisiaj moja już całkiem szaleje, ale nie wkleję foty, bo w wyrze już jestem i z telefonu piszę....

no szukam i granatu i fioletu....to w jednym miejscu z żółtym, a w innym na różowe z białym się nastawiam, chociaż tam fiolet też może wrzucę, ale już na pewno nie pomieszam z żółtym

Kasiu jak będziesz miała nadwyżki to chętnie, ale tylko wtedy
gierczusia 08:34, 11 cze 2013

JulkAd napisał(a)

No niestety na spotkanie to jeszcze nie tym razem, ale co się odwlecze to....

Julciu ... My Cię trzymamy za słowo i nie puścimy
gierczusia 08:36, 11 cze 2013

Nooo ja tu trzykrotki , iryski .. Nooormalnie szał ciał