Nie wyrzucaj akacji, wiem że ma wady ale zapach piękny i kwiaty też a poza tym jadalne... dzis jest 22.05 to imieniny Wiesławy a ja u swojej koleżanki Wisi prawie co roku jadam kwiaty akcji w ciescie nalesnikowym, całe grona moczy sie w takim cieście i smazy na głebokim tłuszczu, to mąz mojej kolezanki Wiesi serwuje takie specjały.
Anulka, zaglądam, bo dawno nnie nie było Cudnie jest jak zwykle, widziałam nową ścieżkę i że czekasz na taras Tulipany Quenn ciemnieją dopiero później, u mnie najpierw były bordowe, dopiero później czarne, ale nie zdążyłam obfocić
Macham
Julciu ... Ja siem nie spóżniłam .. Hurrra ... Samych radosnych chwil o ogrodzie. ...rychłej śmierci komarów , mszyc i inkszych paskudztw .. Na tą 2 setkę życzę .. Buziole i kwiatucha zostawiam
witam i o zdrówko pytam . cudnie to wymysliłas Madziu z tym garem widziałam w internecie kanę na mleko i rozlane białe kwiatki chyba stokrotki super to wyglądało
Kwiaty nam obrodziły w tym roku że hej,
A lilaków aż trzy gałązki na jednym drzewku, na drugim ani jednego, migdałek miał tylko ok 10 kwiatów, taka dziwna wiosna.
no własnie chyba nie ... w sumie to wcale nie widzę robactwa, ani żadnych kropeczek, ani zmian na liściach... tylko pajęczynki i mrówki ...
zrobiłam zbliżenia:
to jeszcze przed opryskiem rumiankowym, muszę zajrzeć teraz, a najlepiej zrobić zdjęcie, bo tak "na żywo" to nie bardzo widzę... tylko tyle, że mrówki na piwonii siedzą
Dziewczynki .... Właśnie dostałam od Irenki pocztą moją wymarzoną hostę patriot .. Proszę mnie siem tu nie śmiać , bo lekko zmarnowana po podróży jest , właśnie mi mówi ,że ma ochotę się wykąpać ...