No widzisz Bociuś .. To 1:0 dla Ciebie .. Bo ja Ciem jeszcze nie widziałam ... Ale to się zmieni l bo się nie poddam ...
Buziole , spotkanie było fantastyczne ... Szkoda ,że nie wszyscy byli... Ale przeca jeszce nie umieramy i tych spotkań jeszcze będzie a będzie ... Mam przynajmniej taką nadzieje
Olu .. Witaj w moim wątku .. Ja również się cieszę ,że mogłam Cię poznać ... Zawsze uło mi troszkę szkoda ,że Dziewczyny z Wrocka tak często się spotykają ,a my tu na Śląsku tak słabiutko .. Nooo i teraz już mi lepiej .... A i tak mam nadzieję ,że będziemy spotykać się częściej .. Przecież , tak jak napisałaś .. Tematów jest tyyyyyyle ... Buziaki
U Gusiarz trafiłam na fajnego linka .. Są tam rośliny z CFS .. Wpisujesz nazwę projektanta i wyskakuje ... Fajna zabawka .. Wkleję dla potomności i na przekór sklerozie
Ela, dziękuję również za śliczną łopatkę Wczoraj byłam tak zakręcona, że dopiero dziś sobie przypomniałam, że coś tam mówiłaś, że coś jest w kwiatkach Poszłam sprawdzić i odkryłam ten cudowny przedmiot pożądania każdej modnej ogrodniczki Wielkie dzięki, buziaczki