Agnieszko domek dla owadów superowy! Przyznam, że ja też trzymam pudełka po winie z myślą o domku dla owadów, ale nie byłam pewna czy nie jest zbyt płytki. Jak zrobiłaś dalszek? Czy to jest tylko ramka wypełniona ziemią? Z rojnikami pomysł świetny Muszę to zgapić od Ciebie jak pozwolisz
Magnolia w Krk zjawiskowa
A ta Twoja to myślę, że to Susan
Jesteścieszę się Ewo
odwzajemniam życzenia świąteczne, moje będą w biegu, ale rodzinnie i w domu sajgon będzie, psiak i wnusie, chałupę rozniosą
Powiem, że chyba w sedno trafiłaś, słodki drań
Zimno, ale przyroda i tak idzie w swoim tempie
Blak Tulip zaczyna, Sunrise kończy 1 kwiatkiem
magnolia Piruette zaczyna
szykuje się Soualangeana
Ja zawsze mam dylemat, bo chciałabym aby obdarowany czuł, że to właśnie dla niego. Ale w rodzinie, kiedy się znamy i wiemy coś więcej o sobie, to już nie jest trudne.
Magnolia będzie posadzona na przedzie działki. Podobno ma być duża. Mało o niej jest informacji.
Tosiu widziałam Az przetarłam oczy ze zdumienia ze na pincie magnolia wylądowała
A najlepsze ze to taki spontan nieplanowany z tym podświetleniem był. Siedzimy sobie z mężem na tarasie i mowie do niego:
Wiesz co, przeciągnął byś kable do oświetlenia pod magnolie. Chciałabym ja podświetlić.
On: no no, zrobię- ale tak bez przekonania.
10 min później zaczął sprzątać lampy robocze. Mowie do niego, daj jedna. Postawiłam pod magnolia.
I tym sposobem będę miała zrobione pod nią oświetlenie
PS. Myślałaś coś nad ta moja rabata frontowa? Bede miała w święta więcej luzu to pokombinuje coś z rysunkami.
Hej Paulinka, toć pisałam ze się relaksowałam A tak serio to wystraszyłam się nie na żarty. Tym bardziej ze plecy mam słabe i co chwila coś z nimi nie tak
Wiosna, wiosna, wiosna ach to Ty!
Magnolia cudna, warzywnika zazdroszczę U mnie deski leżą przygotowane i nie mam kiedy pomalować i poskręcać. Ale po świętach to chybaxw nocy będę robić