Tosiu widziałam Az przetarłam oczy ze zdumienia ze na pincie magnolia wylądowała
A najlepsze ze to taki spontan nieplanowany z tym podświetleniem był. Siedzimy sobie z mężem na tarasie i mowie do niego:
Wiesz co, przeciągnął byś kable do oświetlenia pod magnolie. Chciałabym ja podświetlić.
On: no no, zrobię- ale tak bez przekonania.
10 min później zaczął sprzątać lampy robocze. Mowie do niego, daj jedna. Postawiłam pod magnolia.
I tym sposobem będę miała zrobione pod nią oświetlenie
PS. Myślałaś coś nad ta moja rabata frontowa? Bede miała w święta więcej luzu to pokombinuje coś z rysunkami.
Ania Anna i Ogród ... i ciągłe poszukiwania własnego idealnego raju:)
Joasiu, ja tez w święta i po świętach wreszcie luz będę miała i czas na myślenie.
jedno muszę się tylko dopytać, bo nie wiem czy nie jestem w błędzie: Ta frontowa rabata to ma być pod ścianą domu czy wzdłuż ogrodzenia? Bo jak by nie patrzeć to zasadnicza różnica w planowaniu.
Magnolia zachwycająca!
Cześć Elu, fajnie że zajrzałaś. Cis miewa się dobrz (chyba) Pociachałam go dość mocno od dołu. Na zdjęciach tego nie widać tak mocno. Mam nadzieję niedługo zobaczyć zieleniejące sie gałęzie.
Niwaki pierwszy raz robiłam, chyba nie najgorzej wyszło
Magnolia sprawia radochę
Dziękuję za życzenia i również życzę radosnych świąt.