Kamyczek idealny na ciurkadełko
Poszukuje jeszcze na tą rabatę klona palmowego, nawet już mu dziurę wygrzebałam, żeby się przez kamień przewieszał delikatnie.
W realu Ewuś to on wygląda jak na foto...... albo gorzej... bo nic w nim nie robię od 2 lat.... i sobie tak rośnie jak chce..
To kilka zdjęc na dobranoc... . ależ Wam przynudzam, ale tak sie cieszę z kolorów, że hej..
uprzejmie proszę o wyrozumiałość posiadaczy tysięcy cebulek ja mam kilkanaście ale cieszę się nimi jakbym miała tysiąc A tak to wygląda z lotu ptaka czyli z balkonu rabatka jest do przerobienia w przyszłym roku - lub do udoskonalenia można rzec, chcę zmienić oczko na kamienne ciurkadełko - oraz dosadzić zamiast kamieni jeszcze jakieś wrzosowane - ogólnie chcialabym żeby to była rabatka z wrzosowatymi - chcialabym mieć tam rh i azalie - mam w sumie 4 tam, wrzosy, kiścienie, pierisy... no i jakieś iglaczki - może coś na kiju, ale to dopiero za rok
Dzisiaj próbowałam odpocząć po wczorajszym przesadzaniu pęcherznicy, ale ja to mam chyba adhd ogrodowe Nie potrafię usiąść i nic nie robić. Efekt - kanciki na jednym trawniku zrobione . Nie zostały obfocone, ale mam trochę innych zdjęć ogrodu
Pęcherznica wydawała się taka malutka...to jeszcze na starym miejscu. Trzy z nich zostały przesadzone, a na ich miejsce pójdą serby. Muszę jeszcze eksmitować dwie, ale to chyba w przyszłym roku