Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Londyn - wiosennie i nie tylko 09:02, 03 maj 2013

Do góry
Ciąg dalszy tego parku:

I znowu przedogródki, rejon Oxford Gardens/Cambridge Gardens (dzielnica Notting Hill):

Tutaj kordyliny to rośliny ogrodowe, i jakie ogromne!

Londyn - wiosennie i nie tylko 08:59, 03 maj 2013

Do góry
Wrzucam aktualne fotki - wczoraj wróciliśmy

Mieszkaliśmy na Notting Hill, ogródki przed domami - takie kamienice, stare budownictwo tam jest głównie.

Ktoś miał warzywnik w skrzyniach - niezbyt zagospodarowany, ale buraczki liściowe i sałatka zaraz przy chodniku?

Tu już "zwykły" miejski park, przy szkole, z dużym placem zabaw:

Takiego wilczomlecza bym chciała.. ech...

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 08:55, 03 maj 2013

Do góry
Agatko, dziękuję Domki wypatrzyła moja Młoda oczywiście, przybiegła z różowym, to i zielony do kompletu kupiliśmy
Raj dla dzieci-ogrodników
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 08:37, 03 maj 2013

Do góry
popcarol napisał(a)
Bożenko fajnie że zaglądasz!
Angielskie tulipki dla Ciebie:

Następna nasza będzie na pewno super

Karola dzięki , piękne zdjęcie ale i Twój ogród jest zachwycający , myślę że sama to widzisz a jeszcze w tamtym roku narzekałas że kiedy on będzie dobrze wyglądał. Świetnie wygląda a tulipków sporo nasadziłaś, jest cudnie, co mnie bardzo cieszy bo napracowałas się i nagroda Ci się należy. Pozdrówka.
Jeśli chcesz być człowiekiem szczęśliwym zostań ogrodnikiem :-) w Koszalinie 08:37, 03 maj 2013

Do góry
Moje kompozycje na niewykończonych schodach wejściowych rozrastają się i rozkwitają

Od czego zacząć? 08:33, 03 maj 2013

Do góry
Witaj!
Na dzień dobry - bratek ode mnie

Jak tam świętowałaś , czy miałaś swój osobisty czyn społeczny z okazji Międzynarodowego Dnia Pracy ?
Ogród Tosi 08:29, 03 maj 2013

Do góry
Witaj,
Na dzień dobry - bratek ode mnie

Jak tam świętowaliście ? Czy mieliście może swój osobisty czyn społeczny z okazji Międzynarodowego Dnia Pracy ?
Ogród Alicji w ciągłych przeróbkach 08:17, 03 maj 2013

Do góry
Inaczej być nie mogło, deszcz padał a ja z taczką i łopatą świętuję
Ja dla Ciebie wstawiam pole maków a na zdjęciu jest rabatka z cyklu "przed"
Ogród Alicji w ciągłych przeróbkach 08:14, 03 maj 2013

Do góry
No to jak tam u Ciebie ? Miałaś swój osobisty czyn społeczny z okazji Międzynarodowego Święta Pracy?

I tu kwiatek ode mnie na Dzień Dobry !
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 08:10, 03 maj 2013

Do góry
Dziś mnie na forum do późnego popołudnia nie ma. Majówka w ogrodzie! Zostawiam na dyżurze kwiatek bratek.
Bawcie się dobrze! Miłego dnia!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 08:02, 03 maj 2013

Do góry

Ogromna ta wyspa Bardzo podobaja mi sie sosny na nodze z jakimis skarpetami, których rozpoznać nie mogę

ps. Wszystkiego najwspanialszego i świetnej zabawy wam życzymy z M

Przerabianie ogródka pod swój gust 07:59, 03 maj 2013

Do góry
Jeśli chcesz być człowiekiem szczęśliwym zostań ogrodnikiem :-) w Koszalinie 07:55, 03 maj 2013

Do góry
Zakupiłam ostatnie krzaczki do mojego mni-sadu . Zatem do rodziny drzewek owocowych dołączyły czarna i czerwona porzeczka

A oto mój zakończony sad .
Widok z drugiej strony
Jeśli chcesz być człowiekiem szczęśliwym zostań ogrodnikiem :-) w Koszalinie 07:50, 03 maj 2013

Do góry
Wiosna nadrabia zaległości po długo panującej zimie.
Modrzew wypuścił takie piękne listeczki,

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 07:44, 03 maj 2013

Do góry
dajana napisał(a)
Uśmiałam się troszkę bo przypomniała mi się pewna scena.Czystość to dobra cecha Anetko ale wszystko musi być wyważone ma się rozumieć.Mnie by taki mąż nie przeszkadzał ha,ha Wklejam moja latarenkę przed chwila zamontowaną Jeszcze tylko muszę ją okopać ale dopiero jak cement na dobre już stwardnieje W realu wygląda ładniej .Kiedy na tej rabacie rozkwitną wszystkie róże będzie ślicznie Rabata nie jest skończona, przyjdą jeszcze niebieskości no i żywopłot z bukszpanu ale go nie mam Kule drogie jak diabli a to co mam to wszystkie długości z możliwych Musi niestety poczekać Nawzajem miłej niedzieli .Zimno dzisiaj i mokro

Dajanko witaj

Popieram Gabrielę że bardzo oszczędnie wklejasz zdjęcia a ja często myślami wracam do Twojego błękitnego domku - cudowny
Latarnia super i zobaczysz z czasem ,gdy zieleń opatuli "błękitnego" to będzie raj
Nie przejmuj się brakami - każdy je ma.
Podziwiam za samozaparcie - możesz być z siebie dumna i cieszyć się z tego co osiągnęłaś - a urzędasami się już nie martw - śmiej się z tego, po co do tego wracać?

Pozdrawiam krakowianka...
Przerabianie ogródka pod swój gust 07:39, 03 maj 2013

Do góry
A pergola nabiera ksztaltow-za pare dni bedzie skonczona i nakryta zeglarska plachta

Poidelko
Narazie korzystaja z niego nasze koty.
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 07:36, 03 maj 2013

Do góry
Witaj ! Widzę, że już wstałaś . Ja już ze swoim psem byłam na spacerze. Dostałam dziś rano niezłego przyspieszenia, jak zobaczyłam za oknem przymrozek i uświadomiłam sobie , że zapomniałam wczoraj pochować moje doniczkowe cenne okazy.
I jeszcze tulipan ode mnie
Przerabianie ogródka pod swój gust 07:36, 03 maj 2013

Do góry
Kwitnie swidosliwa

i wisnia ozdobna

Jeśli chcesz być człowiekiem szczęśliwym zostań ogrodnikiem :-) w Koszalinie 07:28, 03 maj 2013

Do góry

A tu jeszcze mój pierwszy w moim ogrodzie tulipan. Ku memu zaskoczeniu - żółty

Dostałam jesienią od mojego taty siatkę cebul tulipanów. Niestety wsadziłam tylko część ( o ja głupia... ) dla usprawiedliwienia powiem tylko, że to było zanim poznałam Ogrodowisko

Teraz wyglądają tak, ale mogło ich być 7 x więcej

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 07:19, 03 maj 2013

Do góry
Witaj,
na dzień dobry - bratek ode mnie.

Napisałam ci na pw - informacje z moim nr telefonu...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies