Ja już zaczęłam porządki świąteczne...skoro nie będzie cieplej, to okna mam już umyte. Teraz znowu deszcz i śnieg może je paprać, ale chociaż firanki czyste wiszą
Danu ś.. ja za etykiety zużywam łyżeczki plastykowe po spotkaniu Ogrodowiska...... i kopiuję od siebie.. też ze spotkania Ogrodowiska
Danuś... to robię tym programem co mi go poleciłaś na początku jak tylko weszłam na forum
Dzięki Tobie to robię A program prosty i łatwy w obsłudze
Dla Ciebie
muszę kupic białą róże na różaną rabatę, mam tam pilgrim i myslałam że dokupie druga ale w lidlu zobaczyłam takie białe róże i nie wiem eksperymentować czy zostać przy pilgrim?
fotka kiepska bo łapką machnełam
były też żółte
Dobrze, że M jest wesołym człowiekiem z humorem, a nie humorzastym! Ja już z moim się nie pośmieję.
A co do spotkania? Świat się kurczy, odległości się skracają, nieznajomi do siebie klikają, może co i wyjdzie kiedy z tego? Miłego wieczoru dla Was obu!
Dzisiaj zrobiłam zakupy w Lidlu kupiłam różę Bett Rose Weiss, a to nic innego jak Aspiryn Rose Tantaua
kupiłam 10 pak białej petunii i 3 doniczki angielskiej pelargonii
A tak było dzisiaj u mnie na ogrodzie, piękne słoneczko od rana ale po południu bardzo mroźny wiatr wieje widać gdzie jeszcze zalega śnieg