Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodnik Mimo Woli cd 19:48, 18 mar 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Fajne kolaże, ja takich nie umiem

Danuś... to robię tym programem co mi go poleciłaś na początku jak tylko weszłam na forum
Dzięki Tobie to robię A program prosty i łatwy w obsłudze
Dla Ciebie

Grill ogrodowy 19:43, 18 mar 2013

Do góry
A to nasz gril z naszej byłej działki ogrodowej

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 19:39, 18 mar 2013

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
I tego się trzymajmy! Mało,czy dużo,ale jednak coś urośnie, a TY masz przewagę, bo warzywnik opanowałaś perfekcyjnie! Macham!

Mniam ,mniam Hanusiu jakie pyszności mi przysłałaś moje najlepsze owoce No Hanusiu nie mogę jeszcze ogrodu robić to wykorzystam swą ziemię na warzywa Rozrastam się niczym badylarz hi,hi Ogród tez będzie ale tylko częściowo za to pomidorów jak sie udadzą będzie sporo i ogórów aby nie brakło w zimie .Tulam za truskaweczki bo u mnie zima i to nie na żarty tak mnie zasypało dzisiaj Haniu
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:35, 18 mar 2013

Do góry
Kokoszki cd. i to powód dla którego ja nie umiem pomagać przy projektowaniu...bo ja umiem tylko tak

Ogrodnik Mimo Woli cd 19:34, 18 mar 2013

Do góry
Patrzę na te moje zbieractwo i jakbym miała pójść zgodnie z zasadami, to musiałabym z części zrezygnować..... ale z której???? To wszytko jak moje dzieci.. żadnego nie potrafię się pozbyć... muszę być kokoszką..... pogodziłam się z tym.

Ciemiernik - Helleborus 19:33, 18 mar 2013
Do góry
U mnie po tej srogiej zimie pozostały tylko Niger, Orientalis niestety

Ten kwitnie jesienią prawdopodobnie odm. Praecox

a tak wyglądał w końcu stycznia odkopany ze śniegu

Ten kwitnie w marcu

Mam i sporo siewek tego ostatniego, młodziaki mają już pąki i będzie pierwsze kwitnienie zobaczymy jakie kolorki się ukażą.
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 19:32, 18 mar 2013

Do góry
monteverde napisał(a)

Dajanko tam kupowałam swój tunel, a jak mi się jednej zimy zawalił śnieg to pałąki co mi popękały przysłali cały komplet gratisem http://www.lemar.ipr.pl/ wstawiam zdjęcie cobyś zobaczyła, można też mniejsze kupować

Napisałam u ciebie ale jeszcze tutaj dopiszę Sprawiłaś mi Aniu ogromną niespodziankę Własnie takiego czegoś szukałam, jak duży jest Twój tunel? Jaki masz ogródek zadbany ani chwastów i jak od sznureczka równiutko.Nareszcie jakich ludzki obraz widzę Zwaliło się dzisiaj tyle śniegu wiatr natomiast tak silny że głowę chce urwać No gdzie ta wiosna ? no gdzie! Buziole przesyłam, niestety zimowe ale cieplutkie
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:32, 18 mar 2013

Do góry
Zaglądającym przesyłam kolejna porcję kolorów Lepiej oglądać niz czytać po rak kolejny jak Was odpozdrawiam Nie ma to jak pismo obrazkowe..... czyli komiks dla ogrodnika

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:30, 18 mar 2013

Do góry
Wzeszły mi pomidory w piątek. Rambozo, a z Anglii idą nasiona pomidora

Tomato 'F1 Rosada'
Plus Complimentary Basil

Ogrodnik Mimo Woli cd 19:30, 18 mar 2013

Do góry
Kochani.. zima nam dokucza, wiec przepraszam tych co już oglądali, bo to powtórka z rozrywki, ale by nie zaśmiecać wątku wrzuciłam tym razem po 5 fotek....
Były lilie.... wiec nich będą liliowce.... czyli kolorowy zawrót głowy. Wrzucałam jak leci ... częsci może rodzajów brakuje, a kilka może się powtarzać ale nie musi

Tu na razie jest ściernisko... 19:30, 18 mar 2013

Do góry
Zetka, moja psina śnieg po prostu uwielbia, więc nie ma co jej żałować

Bogusiu na pewno kiedyś, kiedyś będzie piękne - dzięki Waszej pomocy!

Marzenko

Marlenka, w photoshopie lepiej mi idzie
a przynajmniej mogę sobie wyobrazić co i gdzie mogłoby rosnąć, bo póki co cieżko mi to wszystko ogarnąć patrząc na ten surowy kawał ziemi...
o taki mix sobie zrobiłam

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 19:27, 18 mar 2013

Do góry
Witam
Koniec wiosny....
Śnieg dzisiaj spadł....
nie pojechałam po zakupy na wiankowanie.....
Pies mi ze spaceru do domu uciekł..... nie lubi gdy mokro i zimno kanapowiec jeden

Krukuski dzisiaj...

i trawnik...

Magnolie (Magnolia) różne gatunki i odmiany 19:20, 18 mar 2013

Do góry
dla ścisłości magnolia gwiaździsta jest na zdjęciach ( opakowanie i poniżej) a co jest w środku to już naprawdę trudno kreślić, miałem w ręku te opakowania -cena atrakcyjna, efekt - to się okaże

Ogród z platanem. 19:13, 18 mar 2013

Do góry
Loosiuu napisał(a)
Zostały mi takie gałązki, można je ukorzenić?

Te gałązki możesz wykorzystać do zrobienia wianka ...

Piękne te derenie będę czekać na zdjęcia letnie ...nie wiedziałam ,że one są aż tak bardzo intensywnie czerwone.. Achhh
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 19:11, 18 mar 2013

Do góry
2 Iwonki dziś u mnie w gościach! Trzeba coś na stół postawić! W zakamarkach pamięciowych coś chyba jest!

Zapraszam!
A śniadanie wielkanocne na tarasie? Czemu nie? Tylko ciepło się ubrać, kulnąć po jajeczku, i gorącym barszczem zapić! Na stole stoją oczywiście wiosenne irysy, na fotografii!
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 19:06, 18 mar 2013

Do góry
I tego się trzymajmy! Mało,czy dużo,ale jednak coś urośnie, a TY masz przewagę, bo warzywnik opanowałaś perfekcyjnie! Macham!

Igiełkowy ogródeczek 19:03, 18 mar 2013

Do góry
ewa004 napisał(a)
Wiosny nie ma i póki co nie będzie !!!!!
Będzie za to mróz i śnieg !!!!! Ja się tak nie bawię -wysiadam

Do mnie chyba jeszcze nie dochodzą te złe wieści i albo głupawki dostanę z braku słońca, albo zamknijcie mnie gdzieś, wyjdę dopiero jak wiosna wróci
Zazdroszczę miśkom co se smacznie śpią to ci dopiero mądrale, ja w ogóle ciepłolubna jestem, a tu taka zimnica. Ta zima jakaś nie kumata jest, wszyscy przepędzają, a ona ciągle wraca, sabaty nie pomogły, koty białe farbnięte na czarno też nie, co tu robić???
ogrodoweimpresjejolki 18:57, 18 mar 2013

Do góry
an_tre napisał(a)
Jolu dla kontrastu niebieskości daję ci trochę delikatnego błękitu
U nas potwornie wieje, jakby halny pomylił kierunki, jest potworne, przenikliwe zimno, chociaż tylko -1

Śliczny taki delikatny
O pogodzie nic nie powiem, bo mi się wątroba przewraca ... Przy tym wietrze moje dziecko leciało samolotem, a ja umierałam ze strachu . Liczę, że do środy wiatr osłabnie, bo jeszcze musi wrócić ...
Pisała, że wybujało ich nieźle, bo to nie duży samolot
Ogród w skali mikro :) 18:56, 18 mar 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)

Jeśli chodzi o to zdjęcie to raczej na 99% wiąz, ewentualnie nie trafiłem w odmianę, bo może to jest 'pendula', podobne są Na buka za ciemny pień.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies