Ale pięknie Danusiu.Wykonałaś niesamowicie wielką pracę.Oby tyle wysiłku nie odbiło się na twoim zdrowiu.Jesteś taka zawzięta ,ale nie tylko ty ....kochana...Host masz już coraz więcej,a te świerki na skarpie pięknie się prezentują ,zielony dywanik - super ! Moja droga , spokoju zdrowia i odpoczynku ci życzę z całego serca !!!!!!! Pisałam do ciebie ale coś ostatnio szwankowało ,chyba nic nie dotarło ,więc napiszę tu ,że czuję się już dobrze i także pochłania mnie praca.Uściski serdeczne posyłam.
Dajanko jestem pelna podziwu...przeciez to praca dla kilku silnych mezczyzn ...Podziwiam i efekt i Ciebie,mozesz byc z siebie dumna Kurde molek-ja jestem z Ciebie dumna...ale pracy nie zazdroszczeufff...mam nadzieje ze nastepne beda juz sama przyjemnosci Roslinki piekne,teraz tylko czekac az sie rozrosna i zadomowia w ogrodzie
Należy Ci się trochę przyjemności! Miłego wieczoru, Dajanko!
i ja podziwiam i gratuluję! wprawdzie sadziłam serby nie na skarpie i przy dużej pomocy M. to nieźle dostaliśmy w kość. Jestem naprawdę pełna podziwu dla wykonanej pracy i efektu! Pozdrawiam