Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

Milka 16:15, 20 maj 2013

Trafiłam na piękne zdjęcia i na 200 setki, gratki
Robert, ostatnio nie wyrabiam na zakręcie, oglądam, ale nie zawsze piszę
anipla 02:20, 21 maj 2013

Witaj Robercie,czytam,ale nie zawsze jestem zalogowana ...teraz jednak musiałam napisać - protestuję-jak to nie będziesz miał netu??? muszą Ci ten kod zmienić bo jak my tu bez Ciebie i Twoich opowieści i fotorelacji...no jak???- nie ma takiej opcji...
pozdrawiam
janina_zawada 06:32, 21 maj 2013

Myślę że coś wymyślisz aby przesłać nam zdjęcia i wiadomości z Kanady... Miło się ogląda tak piękne widoki ,bo ja jak popatrzę na nasze nie skoszone rowy to myślę o tak pięknie utrzymanych niczyich poboczach w Kanadzie ,,
Klamber 08:01, 21 maj 2013

Mam dla was smutną wiadomość, koniec roboty, dzisiaj sie dowiedziałem, nie bardzo wiem o co chodzi ale juz teraz to nie ma znaczenia, było tak pięknie a skończyło się jak zwykle, po polsku. Mieszkanie mam do 15, może uda mi się kupić bilet do tego czasu. Nie będę się rozpisywał gdyż nie mam nastroju. Pokaże fotki z soboty po drodze do domu, najpierw pokażę jak wyglądają łąki całe w łubinie. Pozdrawiam i dzięki za dobre słowo, Haniu pigwa super nawet zapomniałem spytać się o swoją.

hanka_andrus 09:47, 21 maj 2013

Nawet ta piękna tęcza nie poprawiła mi humoru po Twojej wiadomości. Miałeś nadzieję na inny rozwój sytuacji, a tu klops!? Przykre to, że miałeś sygnały, że jednak zostaniesz, a tu nici. Z dnia na dzień.
Trzymaj się. Zostawiam pozdrowienia!
Borbetka 07:48, 25 maj 2013

Ja też zostawiam pozdrowienia. Nie ma tego złego, widocznie tak ma być. Zawsze sobie to powtarzam, jak coś nie jest po mojemu. Przesyłam pozdrowienia.
hanka_andrus 07:59, 25 maj 2013

Robercie, na 200 stron pięknych należą się Tobie szczególne gratulacje!
Ode mnie podziękowanie za trudy w robieniu fotek na wyjeździe, za pamięć o nas i w ogóle za całokształt!
Ściskam!
janina_zawada 09:15, 25 maj 2013

Szkoda bo byś jeszcze pokazał nam sporo zdjęć z Kanady i podbudował sobie swój budżet ale pewnie i w twoim ogrodzie wszystko ładnie wygląda i będziesz miał co pokazywać .. ..
monteverde 10:06, 25 maj 2013

Robert co jak co ale polskie łubiny dorodniejsze a,że wracasz to tak miało być, Roman się ucieszy, a Ty wrócisz z nowymi pomysłami jak rozkręcić swój biznesik tutaj pozdrawiam i głowa do góry na 200 stronkę kwiatek
Klamber 09:29, 26 maj 2013

Witajcie, u mnie wszystko dobrze tylko 2 dni byłem odcięty od neta, jakaś awaria.
Haniu, tak to już jest, na układy nie ma rady. I fotek z jesieni nie budziet. Widocznie i lepiej że tak wyszło, później może miało być jeszcze gorzej.
Byłem wczoraj na spacerku, powoli się żegnam z miastem i pokażę jak graficiaże mogą ozdobić a nie całe zapaskudzić. Wyszedłem wieczorową porą więc zdjęcia trochę sine.
Pytaliście się jak ja się zabiorę, właśnie teraz się tym zajmowałem, Już wiem żeby roweru nie rozbierać tylko osobno bez skrzyni, zaoszczędzę parę groszy i roboty, małą skrzynie szybciej zrobię. Wyniesie mnie to ze 300 $ Wyślę to statkiem z Vancouver, Taka miła pani z polskiego sklepu może mi załatwi TIR-a powiedziała że jeden kierowca mieszka w Vernon i postara mi się załatwić transport. Z Gdańska mają mi przywieźć do domu przesyłkę więc nic bym nie musiał już kombinować.
Dziś znów widziałem czarnego niedźwiedzia.
Pozdrawiam i dziękuję za dobre słowo.