Marto specjalnie dla Ciebie wyszło słońce, co prawda nie ma się jeszcze czym chwalić(tak to jest z bylinami), ale wszystko już ruszyło. Linia kroplujaca do poprawienia
Strumień już włączony i od razu mamy spektakl wieczornej ptasiej kąpieli
Miałem być wieczorem i będę ale znalazłem trochę czasu więc wklejam kolejne zdjęcia Myślałem, że praca którą sobie założyłem potrwa dłużej ale jak widać myliłem się
Pierwszy kwiat barwinka
Tulipan... hmm będzie biały czy czarny? Chyba jednak biały
Róża okrywowa 'White Cover'
aronia... uwielbiam ją gdy kwitnie oraz jesienią gdy się przebarwia
Karola mówisz, masz,pierwiosnków ,miałam więcej ,lubię je gdzieś znikną biały i róż ,może w sobotę podjadę do szkółki to dokupię.Chodź to pod znakiem? bo planujemy malować deseczki na ogrodzenie,dziś odbieramy je od stolarza.
sałata
zawciąg
takie tam
Jeśli nie przesadzasz, to wytnij suche pędy a pozostałe przytnij do zdrowego miejsca. Oczyść z chwastów jej otoczenie. A jaszczurką się nie martw, one po całej działce wędrują i Tobie udało się ją spotkać akurat przy róży
To pierwiosnek ząbkowany , u mnie rosnie w cieniu rh i co troche go dziele.A dziś kupiłam jeszcze dwa inne kolory biały i bordo(?) Kwiatki marne i przekwitające ale krzaczki duże dosyc , znów podzielę.
Witajcie!
Po długiej przerwie witajcie wszyscy drodzy Ogrodomaniacy Chciałabym pokazać co nie co moich wypocin w przedogródku w 4dni a zaczęło się od nawiezienia ton ziemi...Jeszcze nie wszystko jest skończone ...ale powiedźcie co sądzicie...?