No u mnie się słońce pokazało i od rana bardzo ciepło zaraz ponalewam wody do podlewania niech się grzeje no i do wieczorka pozdrawiam wszystkich odwiedzających
Danusiu mnie też bardzo zachwyca magnolia ale mam opory, żeby wprowadzić ją do mojego ogrodu, boję się, że mi przemarznie, wiosną hulają tu zimne wiosenne wiatry niedawno byłam o włos od zakupu, nawet trzymałam w dłoni i już....już....miałam włożyć do koszyka... ale odłożyłam rozsądek przeważył nad chciejstwem pozdrawiam i życzę miłego dnia
Bożenka....... moje 2 rh kwiatów prawie nie mają... ale za to jakie przyrosty ...... chyba będą żyć i chyba im się u mnie podoba... ... jak myślisz....
Dziękuję bardzo za prpopozycję Mam teraz jednak wyrzuty sumienia że zabrałam czas a nie przedstawiłam dobrze całości. Bo na części działki mam już posadzone drzewka owocowe. Mam też już tujki na płocioe przy wejściu i posadziłam teraz na płocie przy tarasie. Taras mam wyniesiony ok 1,5 m nad teren i do płotu z tej strony zostaje tylko wąskie przejście. Tu chciałam tylko tuje.
Przy placu zabaw nie chcę nic sadzić, bo dzieci mam małe i na pewno zrobią sobie tam swoje sprawy
Z tą moją rabatą miałam takii zamysł żeby oddzielić tą część wypoczynkową ogrodu od sadu i warzywnika. Po drugiej stronie myślałam zrobić podobnie. I tą część z tyłu zostawić jako taką własnie warzywno-owocową.