Sebek daj się przejechać bumkiem!! Piekne kompozycje kwiatowe. Ja jednak nie kupuję petuni, tylko surfinie
Witam Czytuję forum od początku wiosny i nie mogę sie napatrzyc jakie macie super pomysły i piękne ogrody. Ja mam swój ogród od 8 lat i też próbuje w nim coś robić, tylko czasu ciągle brakuje bo dzieciaczki małe Mam nadzieje, że znajdę czas i też pokaże swoje roślinki i skalniaczek. Na razie chciałm tylko dodać, że ma takie same tulipany fioletowe jak Sebek i rzeczywiście kwitną ponad 3 tygodnie. Nazwy nie pamiętam ale zakupiłam je w OBI, więc warto pod koniec sierpnia zajrzeć do sklepu może będą Ja napewno będę chciała dokupić Jak będą to dam cynk. Hosty rzeczywiście urokliwe, ja też w tej wiosny kupiłam 4 rodzaje
ale masz piękne zdjęcia pewnie dobrym sprzętem robione chyba że tak je upiększasz ale podziwiam i podziwiam..... mam pytanko przy okazji carex evergold mogą byc w słońcu bo dojrzałam dziś brązowe plamki od środka myslę że jak podlałam ostatnio w dzień to może przypaliło słońce, ale czy wogóle lepiej do cienia?
....gratki na nowe autko i niech się sprawuje... ..ogród rozkwita i ciągle pięknieje...
Białe petunie będą świetnie wyglądać również z zielonym wilcem ziemniaczanym i żółtą kocanką Dzisiaj zestawiłem białe begonie z zielistkami - i to połączenie bardzo mi konweniuje
Kupiłam dziś i białe Petunie i wilce ... Ale kocanki nie widziałam jutro sie rozejrzę