Ach Debro niech to wszystko się szybko rozrasta co nie będę musiała tak często pielić bo nie wyrabiam już.Lubię takie szare kolory i te ciemne tulipany są cudne
Fajny ten berberys na fotce ja mam jednego takiego ale jest bordowy a te złote fajne zapiszę nazwy i będę szukać .Dzięki
Witaj Ewuś spracowana siadłam przy kompie i nadrabiam !! Skarpa nabiera fajnego wyglądu ale tak jak pisałaś roślinki muszą się rozrosnąć ( to samo jest u mnie) aby efekt był zniewalający Dzisiaj chyba skończyłam obsadzać strumyk piszę chyba bo pewnie jeszcze coś tam upchnę Dobrze że jestem bliżej końca a może mi się tylko tak wydaje bo jakoś pomału zmęczenie mi wychodzi
I jeszcze Kwiatuszek dla Ciebie ( od Ciebie rośnie i kwitnie chyba mu dobrze )
Beatko ale mnie zaskoczyłaś dzięki cieszę się bardzo że Ci zakwitł to jest bardzo fajna roślinka bo zrobi się duża kępa i te kwiatki białe ładnie to wygląda .Ja odpuściłam sobie dziś ogród bo chyba za ostro się zabrałam do pracy i już momentami to nie była przyjemność tylko z musu bo ja wszystko sama robię to wiesz ale jutro znowu trawa do koszenia cała ,pielenie ale odpoczełam ,nabrałam sił więc znowu to będzie przyjemne popracować w ogrodzie
hej
u Ciebie o się dopiero dzieje! fajna skarpa będzie pięknie będzie przy tarasie
u mnie pewnie coś podobnego będzie, tylko że od dołu dam kamienie, żeby mi się skarpa nie rozmyła!
ja dziś też odpoczywam, jutro idę dokończyć rozgarnianie tej ostatniej górki i posadzę i posieję coś już w warzywniaku, szkoda tylko, że ta glebogryzarka jeszcze nie przyszła
pozdrawiam
Witaj Ewo po dłuższej mojej nieobecności. Szalejesz kobieto , skarpa na ukończeniu, moja też już prawie gotowa. Wrzucę fotki ze swojej jak kupię nowe baterie do aparatu. Bardzo ładne masz te drobne kwiatuszki (różowe i białe), widziałam takie u nas w Auchan, chyba się skuszę, bo ładnie się rozrastają. Pozdrawiam .Drzewko bonsai w prezencie dla Ciebie