Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Marta7 22:15, 17 maj 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Witaj Martuś Dawno mnie tu nie było ale juz tęskniłam za Tobą Kolorowo u Ciebie, wesoło i bajecznie Pieknie Ci wszystko kwitnie i tak wczesnie bo u mnie zawilce jeszcze nie kwitną. U nas co chwilę deszcz ale tez i zimno bardzo było wiec przychamował wszystko ale za to zielono bardzo i co dwa dni trawa do koszenia Przykro mi że taka susza u Ciebie bo znam ten ból bo rok temu tak miałam no i człowiek cierpi razem z tymi roślinkami a i roboty więcej bo podlewac trzeba.Piękne masz azalie no i cudny ten powojnik bo całiem biały taki mi sie podoba najbardziej No i jestes boska z tymi roslinkami na kompost hahaha nawet żurawki i hosty?Co do bzu to mam peło szczypkowPozdrawiam serdecznie i miłego dnia

Danusia dzięki za miłe słowa mnie też brakowało Ciebie na forum,ale wiem sama po sobie że czasem nie jest się w stanie wszystkiego ogarnąć a i są pewne kwiatuszki najważniejsze na świecie
U nas dalej susza i upał,chodzę opalona jak murzynka
Pozdrawiam serdecznie
Marta7 22:30, 17 maj 2013

Hogata napisał(a)

ale masz wielkiego buka !!!
muszę się wybrać na wycieczkę w twoje okolice, bo to skandaliczny skandal nie zobaczyć tych kolorów na żywo

Agadko kolory są niesamowite,zwłaszcza wieczorem i ten zapach Najgorsze jest to że wszystko rośnie w chwastach-nie jestem w stanie ogarnąć tego mojego Edenu
Jak będziesz w okolicy to wpadnij do mnie na kawusię
Pozdrawiam serdecznie
Marta7 22:32, 17 maj 2013

Asia napisał(a)
Martusia, dla Ciebie

Asia mój ulubiony kolor śliczny jest-dzięki
Pozdrawiam
Marta7 22:50, 17 maj 2013

Moja najnowsza kompozycja z wymarzonym bukiem pendula którego o dziwo bez trudu kupilam na bazarze. Kochany mężu nie bój się -przejedziesz tam traktorem

Niesamowite kolory

Moje pierwsze wyrwane kolorowe rzodkieweczki

Kalina kwitnie przepięknie,sama wyprowadziłam ją sobie w formie na pniu

Marta7 23:12, 17 maj 2013

Zakwitla krzewuszka i następny powojnik

Zakątek naturalistyczny
Asia 23:14, 17 maj 2013

Marta, kompozycja super, te kule pewnie sama wyplatałaś , kalina , rzodkiewki (u mnie jeszcze bez kulek) i kolorki świetne życzę Ci dobrego weekendu i deszczu. Rozmawiałąm dziś z moją ciocią i mówiła, że wszystko tam u was usycha pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 23:23, 17 maj 2013

No Cudnie Marta! Kolorowo i pieknie Tez mam taka kaline i bardzo ja lubie a teraz szukam kaline japonska no i zazdroszcze Ci buka pendule bo to moje marzenie ale nie kupuje jeszcze bo nie mam pomyslu gdzie go posadzic ale w koncu cos wymysle Coraz mniej miejsca. Widze, ze u Ciebie tez niezapominajki wszedzie rosna Lubie je bardzo i tez tak mam po calym ogrodzie Wspolczuje Ci , ze znowu deszczu nie masz a u nas kolejna sobota chyba bedzie deszczowa co bardzo mnie martwi bo chetnie bym w koncu posiedziala i pobiesiadowala troche w tym ogrodzie. Pozdrawiam i dobrej nocy
Marta7 23:26, 17 maj 2013

danuta_szwajcer 23:34, 17 maj 2013

Czy to masz kaline angielska? A azalie bajecznie kolorowe) Cudnie ale wczesnie u Ciebie kwitna bo te u mnie jeszcze w pąkach.Czy tez jak rano wstajesz to najpierw do okna popatrzec na ogrod?
Asia 23:41, 17 maj 2013

z tym patrzeniem na ogród coś jest, u mnie się śmieją, że "robię obchód"