A dzis rano taki widoczek ukazał sie moim zaspanym oczętom :0
Normalnie zima na całego !!
Wiem, że większość to juz nie moze patrzec na takie widoki ale obiecuje, że to moje ostatnie zdjęcia w takim kolorze
Tej Pani to już dziękujemy - i jak dziś rano w Trójce "wypędzali" zimę piosenką " time to say goodbay"
Ale z drugiej strony jak oglądam te prognozy pogody to jednak cieszę sie ze taki puszek opatulił roslinki - i to jest jedyny plus.
Jula,
ja to wiem ! tylko taka refleksja mnie wczoraj naszła, że wszystko mamy na prąd , dosłownie !
i jak jesteśmy od niego zależni.....
ale wiesz, jak kiedyś ludzie tak żyli, wyrastali, to nie zdawali sobie sprawy, że mozna mieć lepiej a teraz...masz rację - brrr, gdyby nam zabrali prąd!
dzięki Danusiu !
my też przy świecach siedzieliśmy nawet na tarasie lampiony zapaliłam, tylko fotek gapa nie zrobiłam, a tak było cudnie
Wczoraj cały Komorów w ciemnościach , to musiał być widok
Agnieszko, same żurawki to chyba nie bardzo, bo serby wielkie a żurawki malutkie, brak chyba coś pośredniego by było...?
A co powiesz na choinę kanadyjską i 2 berberysy dla koloru a przed nimi np. lawenda jako obwódka lub wtedy ewentualnie żurawki na obwódkę ? tylko jaką tam masz minimalną szerokość, czy to się zmieści?
To tylka taka moja "radosna twórczość "
Zasugierowałem się słowami Danusi, że jest to ciekawa tuja odpowiednia na szpaler kupiłem kilkadziesiąt małych sadzonek. Trochę się pośpieszyłem z tymi wiosennymmi zakupami bo miałem sadzić a zima wróciła i końca jej nie widać. Sadzonki kopane z gruntu postanowiłem zadoniczkować, myślę że w takim stanie mogą spokojnie czekac na wiosnę.