Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Milka 14:16, 16 maj 2013

EPODLAS napisał(a)

kolejowa na podwojnym gazie

Ślicnie i nastrojowo. Bardzo podoba mi się to zdjęcie.

mnie też i dałam szansę tej trawce, po przycięciu jest znowu cudna i taka mięciutka

bociek 20:24, 16 maj 2013

EwaG napisał(a)

Co za miłe rozczochrańce. Chciałoby się zanurzyć palce w tę czuprynę.

Ewus, tez je lubie Sa takie....nieporzadne

gierczusia napisał(a)
Matko .. Co to za zdjęcie ??.. Zapisuję je sobie do moich inspiracji ..Noo Bociuś .. Ja siem idem jutro maturować z filozofii ... Ja zupełnie nie wiem , jak z takiego czrgoś można maturę pisać \. Ty mnie napisz plizzzz co to za cudo tak sterczy tuż przy stopniach na trzecim poziomie ???
Tak to precyzyjnie opisałaś ,że wyszło na to ,że też mam marmoladkę z czasów przedogrodowiskowych

Elu, ciesze sie i kurczaki nos mi chyba sie mocniej zadarl. Z filozofiii, o matulu, no to piskle szaleje Chodzi Ci o jalowca przycietego ostro w prostokat??? Marmoladki sa sliczne, prawda?

ana_art napisał(a)
o matko kolejowa wygląda bosko, wcale nie wygląda jak na 'podwójnym gazie" hihihihi wygląda obłędnie co do koloru, daj begonie one zawsze ładnie wyglądają. Nowe kreacje zimozielonych urocze,, uwielbiam takie przystrojone w koronki i fajbanki

Aneta, zdjecie jest krzywo zrobione, stad podwojny gaz Begonie wsadzilam, ale takie mikrusie sa, ze ich wcale nie widac. Za tydzien-dwa pokaze. Ja tez uwielbiam mlode pedy u iglakow
JulkAd 20:29, 16 maj 2013

O jesteś Bociuś...jak znajdziesz chwilunię to zajrzyj do mnie, może zidentyfikujesz gadzinę
bociek 20:36, 16 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)

Nie mam fotek bo lało... Najwcześniej w środę bo wyjeżdżam i wracam we wtorek o zmroku...

Kolejowa cudowna, wszystko mnie na niej zachwyca

Madzen, dzieks, zaraz polece zobaczyc Twoje postepy

Loosiuu napisał(a)
Pięknie jest, nie kupuj begonii Za chwilkę pokażą się hortensje!

Filip, begonie beda pod lizakami i kulkami Juz sa tylko malunie bardzo

Magda70 napisał(a)
dzięki za info

Magda, cala przyjemnosc po mojej stronie

EPODLAS napisał(a)

Ślicnie i nastrojowo. Bardzo podoba mi się to zdjęcie.

Dziekuje Bozenko

popcarol napisał(a)
Kasiu co to za trawa na ostatnim zdjęciu? Cudny kontrast z kolorem żurawek
pozdrawiam!!

Karolina. To klosowka. Ladna jest, ale trzeba jej bardzo pilnowac, bo sie rozlazi, nie wolno dopuscic do kwitnienia, bo szybko sie robi brzydka, no i na wiosne jest paskudna Chcialam ja wyciepac, ale wciaz sie waham

GabiK napisał(a)
Karola, ta na przodzie zdjęcia to kłosówka miękka variegata. Ślicznie wygląda przez chwilę, a potem kwitnie, łysieje... Ta ta co ją Danusia miała w zeszłym roku i ją wywaliła, ja też miałam rządek za konwalnikami i nie dała rady na nią patrzeć, Bociek jej daje ostatnią szansę, bo jak jest ładna, to jest naprawdę ładna.

Otoz to Dzieki GabiK

Evchen napisał(a)
Ale fajnie lawendowa rabata wygląda ale i tak naj naj naj najjjjjj bardziej podoba mi się clematisownia Cud, miód i clematis

Hahaha, clematisownia, dobre Dzieki Ewcia

gusiarz napisał(a)
Bociusiu, jaka cudna kolejowa!!! Piękne trawy - ma takich 3 sztuki i suche są, ale czytałam że nie wolno ich obcinać... kiedy one wypuszczają nowe listeczki?

Agnieszka, dzieki. A co do trawek to nie tak, ze nie wolno, ja po prostu nie obcinam, bo kilkakrotnie jak obcinalam to mi juz nie odrosla. Mam takie doswiadczenie i tego sie trzymam Juz wypuszczaja, zajrzyj im pod sukienke

GosiaJoanna napisał(a)
Hej Bociuć no no fajnie u Ciebie, zawsze podobało mi się wykorzystanie podkładów kolejowych w ogrodach. U mnie równiez wszysko z dnia na dzień tak ruszyło do życia że mnie codziennie coś nowego zaskakuje w ogrodzie a najbardziej mój ocalony od wykarczowania w lesie 1,5 m jałowiec, chorował ale teraz pięknie się zazielenił Pozdrawiam serdecznie

Gosik, ja tez lubie podklady w ogrodach, chociaz maja wielu przeciwnikow. No to masz sukces, ciesze sie Pozdrawiam bardzo goraco
ewa004 20:39, 16 maj 2013

BOCIUŚ DAWAJ ZNAĆ JAK TAM MATURA ???
bociek 20:43, 16 maj 2013

Aga, bardzo dziekuje

gierczusia napisał(a)
Bociuś siem nam sztracił ??.... Ja wiem , pewnie znów przekopuje swój śliczny ogródek żeby stres maturalny zagłuszyć ..., Bociuś , Ty już mnie dość wpędziłaś w kompleksy tą rabatą kolejową

A gdzie tam Inne sprawy mnie odciagnely

Gosiniak napisał(a)
Bociek nieźle sobie poczyniasz w ogródku, rabatka wyszła miodzio,
a te żurawki czerowo-różowe co to za odmiana? rewelacyjnie komponują się z trawką obok

Gosiu, dzieki wielkie. To Berry Smoothie

Madzen, dzieki, zaraz oblukam

Jagodka, dzieki, pozdrawiam

Sylwia
, slicznie dziekuje, za komplemen, bociskam

JulkAd napisał(a)
Kasiu już po maturze? Czy jeszcze trzymać kciuki?

Jeszcze poniedzialek

Ela, Kasia, Kasiek, jestem, jest OK, wszystko gra i buczy Mialam bardzo zajety tydzien
bociek 20:48, 16 maj 2013

Irenko, dziekuje. No wlasnie ta klosowka to jeden wielki dylemat
bociek 20:48, 16 maj 2013

JulkAd napisał(a)
O jesteś Bociuś...jak znajdziesz chwilunię to zajrzyj do mnie, może zidentyfikujesz gadzinę

Zaraz zajrze
bociek 20:50, 16 maj 2013

ewa004 napisał(a)
BOCIUŚ DAWAJ ZNAĆ JAK TAM MATURA ???

Gites Jak na razie opymistycznie, w poniedzialek polski ustny i czekamy do konca czerwca na oficjalne wyniki Dzieki Ewulek
bociek 20:50, 16 maj 2013

Na razie nic nowego, fotki jutro, ilece na kominki nadrobic zaleglosci