Danusiu nie wiem co się stało ale od ok 17 nie przyszło do mnie żadne powiadomienie o wpisach na forum. ten post też piszę dugi raz , wcześniejszy się nie wyświetlił
Dziękuję, miałam nadzieję, że tu zajrzysz Zapraszam też do TVN Meteo od niedzieli, Maja w ogrodzie
Chyba w Akademii Ogrodnika
Mam tylko TVN nie mam innego zasięgu a czekamy na kablówkę z internetu korzystam tylko w pracy ale w niedzielę pobudka przed 8 i oglądamy pozdrawki
Oglądajmy, tylko napisali że w niedzielę w zwykłym TVN będzie leciał stary odcinek, pewnie ten ze mną będzie w przyszłą niedzielę w TVN, natomiast w TVN Meteo cały ten tydzień.
Nie, Maja na urlopie w związku z narodzinami synka
O ! premiera odcinka wraca na TVN zwykłe. ( będzie stary odcinek) ale w Meteo już nowy.
O proszę, Maja już ma syneczka po tej stronie brzuszka. Gratulacje!
A temat agro na bukszpanach to jest to, o co miałam pytać. Moje rosną na otwartej przestrzeni, wiatr tam szaleje, ze ho ho. Dzieki temu nie chorowały latem, ale bardzo boje się zimy.
.
No to daję Ci już sposób - DONICE
Posadź w donicach i ciesz się ulubionymi roślinami jak ja
Tak Danusiu, planuje je w dużych ilościach....czerpie inspiracje z Twojego ogrodu , szczególnie na tarasie podobają mi się Twoje ostrokrzewy w donicach... ja nie mam gdzie przechowywać roślin w okresie zimowym, ale może trzmieliny na pniu by mogły być , albo wiśnie umbraculifera , widziała szczepione na 1,50 m