Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Moja bajka 22:21, 31 maj 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Haha a człowiek się jednym pączkiem zachwyca , cudowne piownie, najbardziej jestem ciekaw mojej Raspberry Sundae bo ma być blado różowa z delikatnym kremowym dodatkiem i mam nadzieję, że będzie bardziej różowa niż kremowa

Kiedyś i ja zachwycałam się tym jednym pączkiem, a teraz... . Piwonie przywiózł mi i osobiście posadził mój teść . Odkopał trochę ze swoich na działce. Moje mają już pewnie z 7 lat, więc są spore. Nie wiem niestety co to za odmiany. Będę kibicować Twoim .
Ogród w skali mikro cz.II 21:59, 31 maj 2015

Do góry
Nieprzyjemna konieczność mi się przypomniała, odpowiedni moment, aby wyjść na łowy dziuro wygryzaczy
Mmm, a Lola jako mo fajno kieca
Moja bajka 21:52, 31 maj 2015

Do góry
Haha a człowiek się jednym pączkiem zachwyca , cudowne piownie, najbardziej jestem ciekaw mojej Raspberry Sundae bo ma być blado różowa z delikatnym kremowym dodatkiem i mam nadzieję, że będzie bardziej różowa niż kremowa
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:45, 31 maj 2015

Do góry
Marzenko ogromnie dziękuje, planowałem dwie sztuki

Gabrysiu miałem podobnie, nawet raz myślałem, że sprzedają suche trawy

Reniu bardzo dziękuje za zainteresowanie i będę ogromnie wdzięczny

Kasiu macham
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 16:42, 31 maj 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Twój ogród nieustannie mnie zadziwia i nadal nie potrafię się w nim połapać, dla mnie obecnie jest nieskończony, niby kojarzę miejsca i drzewa, ale nadal wszystko mi się miesza

Ja od pierwszej chwili chiałam mieć ogród, który dzięki podarowanemu krajowbrazowi ciągnąłby się w nieskończoność i ogród jest jeszcze nieskończony...w ciągłej budowie, jak ogarnąć taki busz, sama z eM....próbujemy, to tylko 28 arów, charty też trudno utrzymać, ale póki mamy siłę to próbujemy

Red Sunset

Pokażę nasz ogród 09:26, 31 maj 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Warzywnik mnie powalił, matko jaki elegancki czyściutki

To jeszcze dam:

Pokażę nasz ogród 08:25, 31 maj 2015

Do góry
Warzywnik mnie powalił, matko jaki elegancki czyściutki
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 22:24, 30 maj 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Śliczne czosnki Rozłażenie Ice Dnace na razie mi to nie przeszkadza bo potrzebne mi sporo sadzonek później na pewno będę psioczył

Jeszcze nie psioczę, ale już nie będę wsadzać w kolejnych miejscach. Mimo wszystko podoba mi się to że dobrze zimą się trzyma, szybko startuje. no i jak się ma dużo dziur to akuratnie ten jej szybki rozrost jest super sprawą
Moja bajka 22:23, 30 maj 2015

Do góry
Luki napisał(a)
To ja się cieszę, że się odważyłaś bo często jak piszę u kogoś, żeby obciąć kolumnowe berberysy wiosną radykalnie na 15-20cm to nawet przez tekst widzę przerażenie w oczach , ale żeby uzyskać zwarty krzew przy podstawie taki zabieg jest konieczny, a efekty u Ciebie już widać

No, super . Ogromnie Ci dziękuję . Zrobiły się z nich niezłe grubaski , aż się wierzyć nie chce, że aż tak .
Moja bajka 22:20, 30 maj 2015

Do góry
To ja się cieszę, że się odważyłaś bo często jak piszę u kogoś, żeby obciąć kolumnowe berberysy wiosną radykalnie na 15-20cm to nawet przez tekst widzę przerażenie w oczach , ale żeby uzyskać zwarty krzew przy podstawie taki zabieg jest konieczny, a efekty u Ciebie już widać
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:11, 30 maj 2015

Do góry
Kasiu dziękuje za namiar, zadzwonię w poniedziałek bo dzisiaj zapomniałem

Łukasz, Reniu byłem

Edyto jarmark powoli się uspokaja bo azalie i rh powoli gubią kwiaty, teraz będzie troszkę spokojniej

Tereso wiosną azofoska później florovit dolistnie lub podlewanie tak ze 3 razy, ostatnie nawożenie nie później niż koniec lipca Trzeba też wziąć poprawkę na moją mało urodzajną glebę

Ewelino rabaty po remoncie muszą pokazać czy były warte tych zmian bo w innej sytuacji znowu pozmieniam
Ogródek Iwony 22:00, 30 maj 2015

Do góry
Porozumiewawczo mrugam oczkiem

Idziecie ze zmianami jak burza
Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 21:31, 30 maj 2015

Do góry
Luki napisał(a)
To się źle zrozumieliśmy Te żurawki na razie zostaw i najlepiej niech dostaną jakiegoś dopalacza, np florovitkiem je podlać, a sadzonki w sierpniu jak dobrze się rozrosną

dostały dzisiaj papu dolistnie i będę na nie lukać
Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 21:28, 30 maj 2015

Do góry
To się źle zrozumieliśmy Te żurawki na razie zostaw i najlepiej niech dostaną jakiegoś dopalacza, np florovitkiem je podlać, a sadzonki w sierpniu jak dobrze się rozrosną
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:02, 30 maj 2015

Do góry
Pozostało mi podziwiać Munsted u Ciebie bo moje zamówienie nie zostanie zrealizowane, szkółka zawiodła po raz kolejny a obecnie nigdzie nie jest dostępna. Teraz się zastanawiam czy zastąpić inną odmianą(nie wiem jaką) czy czekać rok co nie za bardzo mi się uśmiecha bo chciałem posadzić wszystkie róże w jednym roku.
Inspiracja z łubinem orlikami i Hakone również mnie zachwyciła i co najważniejsze jest cały sezon efektowna
Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 20:51, 30 maj 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Z tego pieńka, który wykopałaś już nic nie będzie, takie grube pędy słabo się ukorzeniają i zazwyczaj nie ma z nich ładnych roślin

nawet do głowy mi nie przyszło takie rozwiązanie
myślę o tym co zostało całe 2 szt.

na razie tegoroczne przyrosty są za krótkie aby zrobić sadzonki zielne ale może koło lipca?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:44, 30 maj 2015

Do góry
No nie, za taką cenę to upolowałaś niebywałą okazje, ale nie pytam o namiar bo jeszcze się skuszę
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 20:41, 30 maj 2015

Do góry
Twój ogród nieustannie mnie zadziwia i nadal nie potrafię się w nim połapać, dla mnie obecnie jest nieskończony, niby kojarzę miejsca i drzewa, ale nadal wszystko mi się miesza
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 20:39, 30 maj 2015

Do góry
Śliczne czosnki Rozłażenie Ice Dnace na razie mi to nie przeszkadza bo potrzebne mi sporo sadzonek później na pewno będę psioczył
Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 20:18, 30 maj 2015

Do góry
Z tego pieńka, który wykopałaś już nic nie będzie, takie grube pędy słabo się ukorzeniają i zazwyczaj nie ma z nich ładnych roślin
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies