Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Ewa_w_ogrodzie 13:13, 31 maj 2015

To super czekam na piwoniowa fotkę, dam też moje zdjęcie chyba podobny układ pomiędzy piwoniami mam liliowce, fioletowe wiec jakoś mocno się nie wybijają. Mysle czy nie dosadzić tam róż wtedy byloby ładnie do jesieni.
Katkak 20:22, 31 maj 2015

Nallar napisał(a)
Wierciłaś otwory w wanience?
Moje dwie jeszcze stoją puste, brak pomysłu, może w przyszły roku jakoś je zagospodaruje.
Na rabatach robi się gęściutko, obrzeże z kostki nada im jeszcze więcej elegancji.
Bólu plecków troszkę zazdroszczę.

Nie Ewciu, nie wierciłam. Żal mi wiercić bo miałam kiedyś pomysł, żeby ta balia robiła za oczko wodne i może jeszcze kiedyś wrócę do tego pomysłu. Niby robi się gęściutko, ale przy układaniu obrzeża znów trochę trawnika uczknęłam, a na obsadzenie czeka jeszcze rabata pod gruszką, więc mogę coś podosadzać .
Katkak 20:24, 31 maj 2015

Ala106 napisał(a)
Marzę o kostce wokół rabat, trawa przerastająca mnie wykańcza . Super będziesz miała. A widoczki ogrodowe piękne, jak z tajemniczego ogrodu. Baaaardzo fajnie, ślicznie i nastrojowo, bajkowo. O balii nie wspomnę, jakbym taką miała, to poszła by w ruch.

Reniu, ale przy obrzeżu z kostki i tak pasuje kanciki robić bo jak nie to trawa wlezie między kostkę. Ślicznie, nastrojowo i bajkowo... Dziękuję Kochana, nawet nie wiesz jakiego mam banana . Taki właśnie efekt staram się osiągnąć - trochę nastroju i trochę bajki, a jak Ty tak mi mówisz znaczy, że mój trud nie idzie na marne .
ryska 20:39, 31 maj 2015

Kasiu piękne zdjęcia serduszki w kroplach deszczu. Warzywa na bali też fajne. Pozdrawiam
Katkak 20:48, 31 maj 2015

Ewa_w_ogrodzie napisał(a)
To super czekam na piwoniowa fotkę, dam też moje zdjęcie chyba podobny układ pomiędzy piwoniami mam liliowce, fioletowe wiec jakoś mocno się nie wybijają. Mysle czy nie dosadzić tam róż wtedy byloby ładnie do jesieni.

Ewunia zdjęcia dla Ciebie

Widzisz Ewcia? Te piwonie to początek tamtej większej rabaty z trawami, hortkami i berberysami.

Uwielbiam pączki piwonii - takie różowe kuleczki
Ewa_w_ogrodzie 20:54, 31 maj 2015

Widzisz Ewcia? Te piwonie to początek tamtej większej rabaty z trawami, hortkami i berberysami.

Piękne te dwa kolory ciemny i pudrowy róż, super współgrają. Ja mam tylko jeden kolor, co powiesz na dosadzenie róż, czy to dobry pomysł czy będą się zagłuszać?
Katkak 21:02, 31 maj 2015

Ewa_w_ogrodzie napisał(a)

Piękne te dwa kolory ciemny i pudrowy róż, super współgrają. Ja mam tylko jeden kolor, co powiesz na dosadzenie róż, czy to dobry pomysł czy będą się zagłuszać?

Ewunia nie mam pojęcia, ponieważ zupełnie na różach się nie znam. Mam jedną jedyną pnącą, która jest w sumie bezobsługowa. Zapytaj Lukiego, On Ci doradzi. Buźka.
jona 21:03, 31 maj 2015

Piwonie w odcieniach różu śliczne Pewnie też oszałamiająco pachną?
malgorzata_s... 21:39, 31 maj 2015

Cudne piwonie Moje chyba za miesiąc zakwitną Buziam
Luki 21:52, 31 maj 2015

Haha a człowiek się jednym pączkiem zachwyca , cudowne piownie, najbardziej jestem ciekaw mojej Raspberry Sundae bo ma być blado różowa z delikatnym kremowym dodatkiem i mam nadzieję, że będzie bardziej różowa niż kremowa