Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród z pergolą 16:15, 07 sty 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
róże?

No np.
Szmaragdowy Zakątek 15:29, 07 sty 2017

Do góry
Kasya – Kasiu, jak słonko troszkę wyszło to było nieco cieplej. Moja pogodynka pokazuje, że w poniedziałek ma być –7 stopni, ale już od czwartku temperatury plusowe.

yolka – no pewno, że szkoda szampana, tym bardziej, że ja go uwielbiam! Ktoś kiedyś podobno powiedział:
„…Szampan to najbardziej rozkoszne i romantyczne wino świata, które należy otwierać przy wielkich okazjach, małych okazjach, albo w ogóle bez okazji…”
I ja się pod tym podpisuję obiema łapkami. I dlatego idę dzisiaj na imprezkę i oprócz prezentu
obowiązkowo… szampan.

Niestety to tylko wino musujące…na wytwornego, ekskluzywnego szampana wypłaty by nie starczyło, ale nie szkodzi… w super towarzystwie zwykle wino smakuje jak prawdziwy szampan !!!

anna_t – rany…maraton…w taką pogodę ? Samobójcy jacyś…czy Klub Morsów?

AnnaCh – ja też późną jesienią nabyłam drogą kupna nowy akumulator (stary coraz częściej przejawiał egoistyczne objawy zbliżającej się, nieuniknionej destrukcji), więc dzisiaj odbyło się bez niespodzianek…odpalił bez zająknięcia.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 14:27, 07 sty 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

ojej dlaczego? wesele tam miałam, miło wspominam

ja w Polsce polecam jeszcze Banie w Białce, stok dla dzieci pod samym hotelem. zreszta i dla dorosłych całkiem sporo tras
nie lubię takich nieklimatycznych Młochów.wole mniejsze anonimowe bardziej miejsca.
Serio miałaś tam sesele?
Ogród z pergolą 13:17, 07 sty 2017

Do góry
róże?
Ogród Mirelli 13:14, 07 sty 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Ania widziałaś jaki ja kupiłam? Wstawiłam zdjęcie kilka stron wcześniej

widziałam,

cenowo fajny i dla mnie tez ta waga ważna bo pewnie sama będę musiała spod róż odkurzać bo mnie chłop obśmieje jak go poproszę

powiedz mi jeszcze bo ja nie wszystkie róże okryłam ale miałam w głowie Twoje słowa ze ty nigdy swoich nie okrywałaś. i zawsze dawały radę? jakie odmiany wytrzymują?
Ogród Mirelli 13:11, 07 sty 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Wszystkim dziękuję za miłe słowa i życzenia

Każdemu życzę wszelkiej pomyślności w Nowym Roku

Ogrodowo rok 2017 bez większych rewolucji i szaleństw. Do zmiany tylko rabata prostokątna / kuchenna w przedogródku.

Nadal wybieram dwie róże do posadzenia naprzeciw rabaty hortensjowej.

Pozostałe prace: przycinanie, pielenie, posadzenie kilku bylin, trochę traw.

To będzie rok odpoczynku w ogrodzie

obejrzałam Twoje podsumowanie i gratuluję napracowaliscie się i zmiany same na lepsze! schodkowa rozwaliła mnie ze w jeden sezon tak Ci rozplenice ładnie urosły...
a powiedz nie myślalaś tej kuchennej w przedogródku przesunąć pod samo okno?
podoba mi się ze wszystkie rabaty masz okraweżnikowane, czyściutko i schludnie bardzo kancikujesz przy tych krawężnikach zeby trawa nie zachodziły?
Ogród Mirelli 12:58, 07 sty 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Ania ręcznie liście zbierałam spod róż i między krzewami - masakra.
Dlatego kupiłam odkurzacz. Nie mam ochoty już być pokłuta. Nie zostawiam liście pod krzewami, liście schorowane opadnięte nie chcę, żeby krzewy chorowały.

Ania wszystkie liście z rabaty bylinowej zarabiłam. Nie lubię zostawiać liści jako ściółki w obawie przed grzybem.

dokładnie, dlatego warto te listki zbierać...to chyba musze wpisać na liste zakupową na ten rok poza wertykulatorem tez odkurzacz grr... :/
Malutki pod lasem 12:49, 07 sty 2017

Do góry
ja tam się cieszę że wkońcu śnieg jest i oby zabezpieczył te pare róż których nie okryłam...
Szmaragdowy Zakątek 12:48, 07 sty 2017

Do góry
u nas też mroźno, wczoraj pojechaliśmy na Piotrkowską na spacer światełka poogladać to ledwo od Traugutta do 6 Sierpnia doszliśmy! jezu masakra... a Piotrkowską jakiś maraton biegł, czujesz??
macham zimowo
Ogród z pergolą 12:27, 07 sty 2017

Do góry
może nawet jakiś bałwan powstanie

nie wszystkie róże okopczykowałam... 2 Artemisy, Munstead Wood, Astrid G.von H i Ascot bez kopczyków... obym miała farta :/
a werbeny nie zbieram nasion bo pewnie się wysiała, myślicie że taka samosiejka nie zdąży zakwitnąć?
Ogród z pergolą 12:24, 07 sty 2017

Do góry
zimowo
Z Pszenicznej ... 12:15, 07 sty 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
ślina w locie zamarza
poddasze mega! białe meble do tego?

Czarne łóżko
Z Pszenicznej ... 12:13, 07 sty 2017

Do góry
ślina w locie zamarza
poddasze mega! białe meble do tego?
Ogród z widokiem na jezioro 12:11, 07 sty 2017

Do góry
yolka napisał(a)

Przypomnij się na wiosnę, wyślę ci

Jola wypiel pare i dla mnie?
moze u Bogdzi się znowu spotkamy
Ogród z pergolą 12:07, 07 sty 2017

Do góry
Jola ja tam 2 lata temu byłam, tu tylko nawiązałam bo o mohito rozprawiamy
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 12:04, 07 sty 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Gołębiewski...Patrzę na takie kolosy że wstrętem...brrr

ojej dlaczego? wesele tam miałam, miło wspominam

ja w Polsce polecam jeszcze Banie w Białce, stok dla dzieci pod samym hotelem. zreszta i dla dorosłych całkiem sporo tras
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies