Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Margarete 23:10, 30 gru 2016

Szmaragdowy jest po prostu .....szmaragdowy jeśli chodzi o kolor...o tej porze roku
Ot co !
Nazwa zobowiązuje
Buziaki noworoczne!
Nikita 16:02, 31 gru 2016

yolka – zielono jest, bo w 99%...no może w 89% nasadzenia zimozielone a czysto bo roślin listeczkowych prawie brak więc nie ma co śmiecić. Na wiosnę uaktywnią się krety i nornice to dopiero będzie „meksyk”…przez miesiąc będę sprzątała pobojowisko na trawniku.

Urszulla – no fakt… trawy i suszki hortensjowe fajne są o tej porze roku…stanowczo za mało ich w moim szmaragdowym….mus dokupić

Margarete
– masz rację Małgoś nazwa zobowiązuje. Sama go tak nazwałam, sama sadziłam rośliny więc teraz babo się męcz…już nie będę się go czepiać, że jest taki zielono-zielony…jest po prostu szmaragdowy i już !
Macham sylwestrowo !!!
Nikita 16:03, 31 gru 2016

Pyszności z Masterchef'a już przygotowane, pazurki zrobione, włosy upięte w śliczny kok, kreacja wisi na wieszaku...jest chwilka na życzenia:

Spełnienia wszystkich marzeń,
przychylności wszechświata,
siły w ramionach
ognia w sercu, co zapali wszystko wokół Was szczęściem i radością
chwil które przybliżają do bycia najszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osobą spośród wszystkich ludzi.
tego wszystkiego i wiele innego w Nowym 2017 Roku.

AgataP 09:12, 02 sty 2017

Madzia wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku
Nikita 10:11, 07 sty 2017

AgataP - dziękuję Agatko, dla ciebie i twoich bliskich też spełnienia marzeń i nieustannej wiosny w życiu.
Nikita 10:25, 07 sty 2017

Doniesienia meteorologiczne
Zimno, bardzo zimno, mróz, mróz okropny...w nocy było -21 stopni.
Właśnie muszę wyjść z psem na spacer bo już tupta z łapki na łapkę a w oczach ma poziom moczu ...i wiem jak mam to zrobić. Wyściubić nosa z domu się nie chce, bo na termometrze w tej chwili jest -18 stopni. Podobno niektóre samochody pozamarzały, telefony komórkowe na mrozie się zawieszają, koleżance na balkonie wybuch szampan, który stał tam od sylwestra.
Kasya 10:49, 07 sty 2017

Nikita napisał(a)
Doniesienia meteorologiczne
Zimno, bardzo zimno, mróz, mróz okropny...w nocy było -21 stopni.
Właśnie muszę wyjść z psem na spacer bo już tupta z łapki na łapkę a w oczach ma poziom moczu ...i wiem jak mam to zrobić. Wyściubić nosa z domu się nie chce, bo na termometrze w tej chwili jest -18 stopni. Podobno niektóre samochody pozamarzały, telefony komórkowe na mrozie się zawieszają, koleżance na balkonie wybuch szampan, który stał tam od sylwestra.

U mnie ze 2 stopnie ciepłej ale to żadna różnica
Dobrze ze nie muszę wychodzić
Oby do poniedziałku i będzie ciepłej

yolka 11:37, 07 sty 2017

Szkoda szampana.
U mnie było -10, teraz jest -6 idzie wytrzymać, ale samochód rano stękał, próbowałam odpalić do na 14 na dyżurek zimowy i nie ma opcji, że nie dojadę. Mam nadzieję, że piesek już wysikany, Trzymaj się ciepło Magda
anna_t 12:48, 07 sty 2017

u nas też mroźno, wczoraj pojechaliśmy na Piotrkowską na spacer światełka poogladać to ledwo od Traugutta do 6 Sierpnia doszliśmy! jezu masakra... a Piotrkowską jakiś maraton biegł, czujesz??
macham zimowo
AnnaCh 12:58, 07 sty 2017

Dobrze, że mam nowe akumulatory, to jakoś dały radę samochody, ale M ma diesla, to klekocze jakby miał się zaraz rozpaść