Irenko, jakie to cudne! Przedtem zachwyciły mnie łany tulipanów i bluszczyk.. .ale to zdjęcie zdecydowanie podbiło moje serce Jak Ty to wszystko ogarniasz? ... masz zegar 48 godzinny... pożyczysz?
Dzisiaj kolejne prace malarsko renowacyjne, zdobyłam pradawne krzesła i dwa fotele oj będę miała z nimi pracy, ale mam nadzieję że i satysfakcję z rezultatu
U mnie w tym roku pięknie zakwitły psiząbki, są bardzo wdzięczne w cienistych miejscach
najpierw posadziłam 1 sztukę, żeby zobaczyć czy w ogóle urośnie,
na jesieni dosadziłam kilka i w grupie prezentują się bardzo ładnie
Żeby nie było że nie ogrodowo to pochwale sie moimi begoniami bulwiastymi jak ładnie puściły listki
Było tez w sobote doniczkowo:
A to moje róże już maja listeczki!!!!
To aspirynka
Śliczny klon - taki gęściutki. Żurawki też bardzo ciekawe czy wiesz może co to za odmiana jest?
Pozdrawiam Ewa - miłego tygodnia życzę
wieczorkiem postaram się nadgonić Twój wątek
Tak że troche pracy prz nm miałam ale podoba mi się jak zaczyna wyglądać,
i chyba nie tylko mnie bo w sobote Żon zrobił mi niespodzianke i przytachał mi to:
balie upatrzoną na graciarni u teściów!!!!!
tak bidulka wyglądała:
ale po ciężkiej pracy zmieniła się w takie coś:
No to teraz wstępnie pochwalę sie moją sobotnią pracą (meble ogrodowe więc jestem w temacie ).
Więc stolik który zaczęłam robić (jeszcze niejest skończony blat) ale sie wstępnie pochwalę
Wyglądał tak:
juz w trakcie szlifowania:
Mario, faktycznie dramat u Ciebie, to na pewno przez tę długą zimę. Ja pokażę następnego z blackberdów, Yellow blackberd. Żyją razem z pierwszym,epoletnikie którego pokazywałem.
Jak byłem w spalonych górach, udało mi się zrobić pustulkę.
Musiało nie źle wiać podczas pożaru, bo prawie wszystkie drzewa są ukręcone w połowie.
No to sporo zajęć Beatko... Jak Ci się przewali największa robota i będziesz miała trochę wytchnienia to wrzucaj fotki Roślinek i tych swoich zakupów - regalu i latarenek, jestem ich bardzo ciekawa. Natenczas wszystkiego dobrego Trzymaj sie