Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Marta7 21:18, 28 kwi 2013

alinak napisał(a)
Martuś , zakupy obfite , ale i rabata konkretna . lubię tu zaglądać ,ale ostatnio to wieczorem padam jak mucha . zastanawiam się ..czy ktoś nas przykuł do tego ogrodu . nawet mi się jeść nie chce jak tak wejdę . pozdrawiam wiosennie

Alinko jak miło że mnie odwiedziłaś Z tym padaniem jak mucha mam tak samo,najgorzej mam jednak z obowiązkami domowymi -z chwilą nadejścia wiosny mam do nich awersję a że moja córa zdaje teraz maturę więc zostałam sama na polu bitwy,którą i tak zawsze wygrywa ogród
Pozdrawiam serdecznie
Marta7 21:20, 28 kwi 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Pieknie Marta A ile radosci no nie? A ten zapach

Danusiu przyjedż do mnie na kurację zapachową
kitek81 22:48, 28 kwi 2013

Martusiu, nie mam słów, żeby opisać Twój piękny ogród, tyle w nim kolorów, form, zapachów!
kiedy u mnie tak będzie?!
muszę ostro zakasać rękawy i brać się do pracy!
pozdrawiam :*
Asia 22:54, 28 kwi 2013

Martuś, dla Ciebie

Marta7 07:37, 29 kwi 2013

kitek81 napisał(a)
Martusiu, nie mam słów, żeby opisać Twój piękny ogród, tyle w nim kolorów, form, zapachów!
kiedy u mnie tak będzie?!
muszę ostro zakasać rękawy i brać się do pracy!
pozdrawiam :*

Kasiu dzięki za mile słowa.
A swoją drogą wiem że z Twoim zapalem ogrodniczym nie mam co konkurować ! Wkrótce będziemy podziwiać Twoje piękne działeczki (jak nie teraz,to za rok,dwa..na to niestety trzeba trochę czasu -a Ty tego czasu wogóle nie marnujesz ! )
Pozdrawiam serdecznie
Marta7 07:39, 29 kwi 2013

Asia napisał(a)
Martuś, dla Ciebie

Asiu piękne te tulipanki,dzieki
Ewa4 09:02, 29 kwi 2013

Martuś czuję jak u Ciebie pachnie piękną wiosną a zakupy superaśne hortensje pnąca kupiłam w zeszłym roku i bez problemu w przewiewie zimę zniosła .Pozdrawiam
Marta7 13:32, 29 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)
Martuś czuję jak u Ciebie pachnie piękną wiosną a zakupy superaśne hortensje pnąca kupiłam w zeszłym roku i bez problemu w przewiewie zimę zniosła .Pozdrawiam

Ewuś cieszę się że Cię widzę Fajnie że chortensja dobrze Ci zniosła zimę ,ja mam ją zamiar posadzić pod huśtawką
danuta_szwajcer 14:15, 29 kwi 2013

Marta jakbym mogla to zaraz sie pakuje i jade w Twoje strony Na zapachy i nie tylko bo i nalewke obiecalas Zapewne juz duzo dzis zrobilas ja wrocilam wczesniej z pracy i lece do ogrodu Pozdrawiam i milego ogrodowania
Marta7 14:35, 29 kwi 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Marta jakbym mogla to zaraz sie pakuje i jade w Twoje strony Na zapachy i nie tylko bo i nalewke obiecalas Zapewne juz duzo dzis zrobilas ja wrocilam wczesniej z pracy i lece do ogrodu Pozdrawiam i milego ogrodowania

Danusia zrobiłam oj dużo zrobilam tzn sadzę,sadzę i jeszcze raz sadzę i jeszcze nie posadzilam
A trawa rośnie, zwlaszcza powój i mój największy wróg podagrycznik
Pozdrawiam serdecznie,miłej pracy