Aniu witam Cie
Liczę na to że lawenda szybko się tam rozgości i będzie bosko pachnąć!!!! poza tym za nia są moje róże którym to towarzystwo powinno pasować
Dziękuję
Kolekcja taka sobie jest, ale staram się żeby to ładnie poustwaiać i te maleństwa w tym roku trochę podrosnąć, na razie szal zakupowy muszę sobie odpuścić bo miejsca trochę brak, no i niech sobie rośnie to co jest , oczywiście cisów i bukszpanów nigdy za wiele więc w tym roku postaram się powiększyć kolekcje włąsnie o nie, bo żurawek mam sporo i te mi wystarczą(dzieląc je jeszcze uzyskam na prawdę sporą ilość), hortensji chyba tez jest niezła ilość a jeszcze planuję sadzonkować w lato, trawy - wiadomo co rok do podziału więc też ich będzie trochę, róż też już mam dużo więc jakaś baza podstawowych roślin jest.
No to teraz wstępnie pochwalę sie moją sobotnią pracą (meble ogrodowe więc jestem w temacie ).
Więc stolik który zaczęłam robić (jeszcze niejest skończony blat) ale sie wstępnie pochwalę
Wyglądał tak:
juz w trakcie szlifowania:
Tak że troche pracy prz nm miałam ale podoba mi się jak zaczyna wyglądać,
i chyba nie tylko mnie bo w sobote Żon zrobił mi niespodzianke i przytachał mi to:
balie upatrzoną na graciarni u teściów!!!!!
tak bidulka wyglądała:
ale po ciężkiej pracy zmieniła się w takie coś: