Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nostalgiczny ogródek shabby chic

Nostalgiczny ogródek shabby chic

AniaK 08:22, 08 kwi 2013

Nareszcie widoczki wiosenne. Podpórki świetne, też muszę coś pomyśleć.
renatamama3 08:26, 08 kwi 2013

Faję M ci zrobił podpory ,super ,nadadzą rabatce romantyzmu ,jak je zobaczyłam pomyślałam sobie potrzebne mi się takie na groszek pachnący .pozdrawiam w ten piękny dzień.
beata0109 16:29, 11 kwi 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Własnie pokazałam mojemu M, zeby mi taki zrobił no i stwierdził , ze muszą byc konce zaokraglone albo jakies kulki zeby sie nikt nie skaleczył a jaką róze chcesz posadzic?

Danusiu kupiłam róże nostalgiczne kilka odmian, w ubiegłym roku kupiłam róże NN na allegro i te są w donicach kwitną na czerwono żółto
beata0109 16:44, 11 kwi 2013

Nie było mnie i się za wami stęskniłam W ogrodzie bez zmian, pada deszcz więc wziełam się za malowanie . Niedawno malowalam kuchnię ale farba okazała się tragiczna, każda plamka zostawała na stałe przy próbie mycia farba scierała się i zostawały smugi. W kuchni muszę miec ściany zmywalne wręcz szorowalne. Njastarsze dziecko zaczyna przygodę z gotowaniem i zazwyczaj obryzgane są ściany okno i ona sama Pomalowałam dulxem kuchnia i łazienka mam nadzieję że będzie lepsza. Moja psina miała operacje i muszę go pilnowac żeby nie ruszał szwów więc jestem uziemiona w domu Przyszły tydzień zapowiadają ciepły więc już posieję warzywa i wsadzę cebule i karpy
danuta_szwajcer 17:02, 11 kwi 2013

Beatko poszłam pare stron wstecz i widze te piękne róże co kupiłas i wygladaja na bardzo zdrowe. Jestem chora wiec chociaz wymyslam sobie co by tu moze kupic wlasnie sledziłam ich strone dzis i mają bardzo ciekawe roze i chyba kupie u nich jak zobaczylam u Ciebie ze sprawdzona szkółka. Nigdy nie kupowałam roz przez internet a w jakiej mniej wiecej cenie sa te roze u nich? Bo jak juz zamowie to kilka zaszaleje a coPozdrawiam
beata0109 17:55, 11 kwi 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Beatko poszłam pare stron wstecz i widze te piękne róże co kupiłas i wygladaja na bardzo zdrowe. Jestem chora wiec chociaz wymyslam sobie co by tu moze kupic wlasnie sledziłam ich strone dzis i mają bardzo ciekawe roze i chyba kupie u nich jak zobaczylam u Ciebie ze sprawdzona szkółka. Nigdy nie kupowałam roz przez internet a w jakiej mniej wiecej cenie sa te roze u nich? Bo jak juz zamowie to kilka zaszaleje a coPozdrawiam

Danusiu możesz mi podac swoją @ wyślę ofertę i cennik którą od nich dostałam. Szkółka Rosarium ma bardzo pozytywną opinię prawdopodobnie to jedna z najlepszych w Pl. Składając zamówienie wystarczy napisac do nich @ z zapytaniem o dostępnośc i wycenę z dostawą. Ja swoje zamówienie musiałam rozbic na 2x kilka róż będzie w maju.
anna_g 23:22, 27 kwi 2013

Beatko !!! Gdzie się zgubiłaś ?? Przepadłaś w ogrodzie? Opowiedz co u Ciebie - jak te wszystkie Twoje róże i inne zakupione i wysiane roślinki. Sadzisz, przesadzasz, pracujesz? Co słychać i widać? Pozdrawiam - pokaż się
beata0109 23:02, 28 kwi 2013

Wiem przepadłam ale nie daję rady nawet małego postu wrzucać.Wstaję o 7 zasypiam a właściwie padam o 22. Cały dzień na dworze. Już jestem mega wymęczona. Mam duży warzywnik łącznie z ziemniakami zielsko tam rośnie z prędkością światła. Moje konie gubia zimowe kłaki więc godzine dziennie muszę je czesać.Dodatkowe zajęcia to zakończenie zerówki i trzeciej klasy więc kolejne obowiazki .Moja rabatka shabby już cieszy oko. Postaram się wrzucić zdjęcia.Dziś robiłam słynne betonowe kule z piłek ale nie wiem czy wyszły okaże się niebawem. Taras prawie zagospodarowany.Kupiłam w Ikei ten regał metalowy i do tego latarenki Posadziłam niecierpki kupione w netto.Taras jest moim ulubieńcem tam wypoczywam i nie wpuszczam nikogo. Róże z Rosarium puszczają pędy ale jedna ballade, zaczęła schnąć , podciełam łodygi i coś wypuszcza może jeszcze ją uratuje. Zaglądam do waszych wątków z telefonu ale nie piszę bo nie lubię tych dotykowych literek
anna_g 07:35, 29 kwi 2013

No to sporo zajęć Beatko... Jak Ci się przewali największa robota i będziesz miała trochę wytchnienia to wrzucaj fotki Roślinek i tych swoich zakupów - regalu i latarenek, jestem ich bardzo ciekawa. Natenczas wszystkiego dobrego Trzymaj sie
AniaK 07:59, 29 kwi 2013

Ależ zapracowana jesteś, nie dziwię się że padasz. Ja po całym tygodniu na dworze, to już o 20 padam.
Pozdrawiam i czekam na zdjęcia, jak czas pozwoli oczywiście.